Taal

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Handleiding product veiligheid
Voor informatie over veiligheid en correct gebruik.
09/09/2020
(03)
Downloaden
(0.51MB)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties
(Engels)
Dit zijn opmerkingen over de openbronsoftware die Brother aanbiedt.
23/03/2018
(1.01)
Downloaden
(0.03MB)
PDF
BELANGRIJK - Mededeling voor netwerkbeveiliging: standaardwachtwoord wijzigen
Standaardwachtwoord-informatie voor netwerkhulpprogramma's.
01/12/2022
(05)
Downloaden
(0.25MB)
PDF
MFi Compatible List
(Engels)
Lijst van Apple-apparaten die kunnen worden gebruikt met deze printer.
13/12/2016
(01)
Downloaden
(0.12MB)
PDF
AirPrint handleiding
In deze handleiding staat informatie om met AirPrint af te drukken vanaf een Mac of een Apple-apparaat.
09/12/2019
(02)
Downloaden
(0.28MB)
PDF
Raster Command Reference
(Engels)
Deze referentie is een systeem voor met de hand geschreven rasteropdrachten.
24/06/2022
(1.01)
Downloaden
(1.19MB)
PDF
Overzicht ESC/P stuurcodes
(Engels)
Deze handleiding bevat uitleg over de printertaal ESC/P.
05/04/2018
(1.01)
Downloaden
(1.10MB)
PDF
P-touch sjabloon handleiding / Overzicht van stuurcodes
(Engels)
Deze handleiding bevat informatie en een P-touch-sjabloon.
05/04/2018
(1.02)
Downloaden
(1.78MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.