Handleidingen

Appendix

Taal

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Productveiligheidsgids
Belangrijke veiligheidsinstructies: Lees dit document voordat u de machine gebruikt.
20/04/2020
(04)
Downloaden
(0.71MB)
PDF
Algemene voorwaarden over de ingebouwde patronen
Voor informatie over de gebruiksvoorwaarden voor ingebouwde patronen. Lees de gebruiksvoorwaarden voor ingebouwde patronen alvorens de machine te gebruiken.
01/11/2016
(01)
Downloaden
(0.11MB)
PDF
Verklaring aangaande Gegevens die worden verzameld bij opening van de URL beginnende met "https://s.brother/"

16/09/2022
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties (Engels)
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt. Lees de opmerkingen over opensourcelicenties alvorens u de software downloadt, kopieert, installeert of gebruikt.
09/08/2018
(01)
Downloaden
(0.05MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.