VC-500W

Tulostettu teksti on liian suuri.

Jos tulostettu teksti on liian suuri, tee jokin seuraavista toimista:

• Poista Print Edge-to-Edge (Tulosta reunasta reunaan) -asetus käytöstä
  • Tulosta mobiilisovelluksen avulla
  • Tulosta P-touch Editorilla

Poista Print Edge-to-Edge (Tulosta reunasta reunaan) -asetus käytöstä

1. Avaa selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville oikea osoite käyttöjärjestelmän mukaan:
    KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Address (Osoite)
    Mac / iOS / iPadOS http://vc-500w[sarjanumeron viimeistä 4 numeroa].local
    Windows http://brvc-500w-[sarjanumeron viimeistä 4 numeroa]

Sarjanumero on tulostimen pohjassa.
    Sarjanumero:

3. Avaa tulostimen asetukset painamalla [Enter] -painiketta.
  4. Kun tulostimen asetussivu avautuu, poista [AirPrint Options] -valikon [Print Edge-to-Edge] -valintaruudun valinta.

Koska tulostin käyttää nyt oletusasetusta (reunatonta tulostusta), voit tulostaa luomasi asettelun ja tyylin mukaan.

Tulosta mobiilisovelluksen avulla

1. Asenna Color Label Editor/Color Label Editor 2-sovellus App Storesta tai Google Play™-kaupasta.
  2. Käynnistä sovellus niin voit luoda ja tulostaa tarroja.

Tulosta P-touch Editorilla

1. Lataa P-touch Editor tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.
  2. Käynnistä P-touch Editor, kun haluat luoda ja tulostaa tarroja.

Aiheeseen liittyvät mallit

VC-500W