VC-500W

En voi tulostaa, ja näyttöön tulee virheilmoitus No cassette is installed (Kasettia ei ole asennettu) tai NO MEDIA (EI TULOSTUSMATERIAALIA).

Jos tulostaminen ei onnistu ja tietokoneessa näkyy virheilmoitus, tarkista seuraavat asiat.

Kun kasettipainikkeen merkkivalo ei pala tai kaikki kolme LED-merkkivaloa palavat näytössä:

Jos tarrarullakasetti on asennettu ja kasettipainikkeen merkkivalo ei pala tai kaikki kolme LED-merkkivaloa palavat, tulostin ei ehkä tunnista tarrarullakasettia oikein.

Poista tarrarullakasetti, aseta se uudelleen oikein ja varmista, että kasettipainikkeen merkkivalo vilkkuu ensin ja jää sitten palamaan.

Lisätietoja tarrarullakasetin asentamisesta on kohdassa miten tarrarullakasetti asennetaan/vaihdetaan?

Kun kaikki kolme LED-merkkivaloa vilkkuvat pyyhkäisypaneelista:

Aiemmin tulostettu tarranauha on voinut jäädä tai juuttua tulostuspäähän. Poista juuttunut tulostusmateriaali.

Aiheeseen liittyvät mallit

VC-500W