VC-500W

Mitä merkkivalot tarkoittavat?

Merkkivalot syttyvät tai vilkkuvat tulostimen tilan merkiksi.

Wi-Fi-painike Wi-Fi-painike
Kasettipainike Kasettipainike
Pyyhkäise leikattava paneeli Leikkaa pyyhkäisemällä paneelia

Wi-Fi-painike

Tilan merkkivalo Tila Ratkaisu
Off (Pois päältä)
Pois päältä
Ei langatonta yhteyttä
Vilkkuu valkoisena
(Vilkkuu valkoisena)
Wireless Direct-tilan asetukset
Palaa valkoisena
(Palaa valkoisena)
Laite ja tulostin yhteydessä toisiinsa
(langaton Wireless Direct-tulostus)
Vilkkuu sinisenä
(Vilkkuu sinisenä)
Infrastruktuuritilan käyttöönotto
Vilkkuu nopeasti sinisenä
(Vilkkuu nopeasti sinisenä)
Langaton yhteys epäonnistui
(infrastruktuuritilan määrityksen aikana tapahtui virhe)
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen. Yritä muodostaa yhteys infrastruktuuritilaan uudelleen.
Lisätietoja yhteystavasta on usein kysytyissä kysymyksissä: Tulostimen liittäminen tietokoneeseen Wi-Fi-yhteydellä
Palaa sinisenä
(Palaa sinisenä)
Infrastruktuuritila
(yhdistetty langattoman lähiverkon tukiasemaa/reititintä käyttäen)

Kasettipainike

Tilan merkkivalo Tila Ratkaisu
Off (Pois päältä)
Pois päältä
Rullakasettia ei ole asennettu Asenna rullakasetti. Jos kasetti on jo asennettu, irrota se ja asenna se uudelleen oikein.
Lisätietoja rullakasetin asentamisesta on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten rullakasetti ladataan/vaihdetaan?
Vilkkuu hitaasti valkoisena
(Vilkkuu hitaasti valkoisena)
Lataa rullakasetti
Vilkkuu nopeasti valkoisena
(Vilkkuu nopeasti valkoisena)
Rullakasettia ei voi ladata Asenna oikea rullakasetti.
Rullaa ei ole jäljellä Asenna uusi rullakasetti.
Palaa valkoisena
(Palaa valkoisena)
Rullakasetti on asennettu oikein

Pyyhkäisypaneeli

Tilan merkkivalo Kunto Ratkaisu
Keskimmäinen merkkivalo vilkkuu
(Keskimmäinen merkkivalo vilkkuu)
Kuvan käsittely /
tulostinohjelmiston päivittäminen (kun rullakasetti on asetettu)
Kaikki kolme LED-valoa syttyvät ja sitten vain keskimmäinen LED sammuu
(Kaikki kolme LED-valoa syttyvät ja sitten vain keskimmäinen LED sammuu)
Tulostinohjelmiston päivittäminen (kun rullakasettia ei ole asetettu)
Keskimmäisten LED-valojen jälkeen molemmat äärivalot syttyvät
(Keskimmäisten LED-valojen jälkeen molemmat äärivalot syttyvät)
Tulostus
LED-valot syttyvät vasemmalta oikealle
(LED-valot syttyvät vasemmalta oikealle)
Tulostimeen on kytketty virta
Merkkivalot sammuvat oikealta vasemmalle
(Merkkivalot sammuvat oikealta vasemmalle)
Tulostimen virta on katkaistu
Merkkivalot vilkkuvat vasemmalta oikealle
(Merkkivalot vilkkuvat vasemmalta oikealle)
Leikkaa tulostettu paperi Leikkaa tulostettu paperi vetämällä leikkauspaneelia sormella vasemmalle tai oikealle.
Lisätietoja tulostetun paperin leikkaamisesta on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten tulostetun paperin voi leikata?
Kaikki merkkivalot vilkkuvat samanaikaisesti
(Kaikki merkkivalot vilkkuvat samanaikaisesti)
Poista paperitukos Tarkista, onko aiemmin tulostettu paperi jäänyt tai juuttunut tulostuspaikkaan. Pidä kasettipainiketta painettuna, poista rullakasetti ja paperi.
Pyyhkäise leikattava paneeli
(Kaikki merkkivalot palavat)
Rullakasettia ei ole asennettu tai sitä ei tunnisteta Varmista, että rullakasetti on asennettu oikein.

Aiheeseen liittyvät mallit

VC-500W