VC-500W

Miten tulostin yhdistetään tietokoneeseen USB-kaapelilla?

Tulostin asennetaan tietokoneeseen USB-liitäntää käyttäen seuraavasti.

Windows

Mac

Windows:

1. Katso että tulostin on sammutettu.
  2. Kytke USB-kaapeli USB-porttiin tulostimen takana ja toinen pää tietokoneeseen. Käynnistä tulostin.
  3. Lataa ja asenna tulostinohjain ja P-touch Editor sivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot].
  4. Käynnistä asennusohjelma tai Software/Document Installer.
  5. Valitse liitännäksi [Paikallisliitäntä (USB)] ja seuraa asennusohjelman antamia ohjeita.
  6. Kun tulostinohjain on asennettu, asenna sitten P-touch Editor. Sitten voit avata P-touch Editorin ja aloittaa tulostamisen.

Mac:

> P-touch Editor-tulostus (ei tue kaikkia malleja)
> AirPrint-tulostus
> CUPS Driver-tulostus

P-touch Editor-tulostus (ei tue kaikkia malleja)

1. Lataa ja asenna P-touch Editor sivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot].
  2. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja kytke virta päälle tulostimeen.
  3. Avaa P-touch Editor ja valitse käytettävä tulostin.
    P-touch Editor for Mac
  4. Voit aloittaa tulostamisen.

AirPrint-tulostus

1. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja kytke virta päälle tulostimeen.
  2. Valitse [Omenavalikko] - [Järjestelmäasetukset] - [Tulostus ja skannaus / Tulostimet & skannerit].
  3. Valitse [Lisää tulostin, skanneri tai Fax...] tai napsauta kohtaa [+].
  4. Valitse sinun mallisi ja sitten [Lisää] [Add].
  5. Tulostin on lisätty. Avaa sovellusohjelma ja valitse tulostin niin voit tulostaa.

CUPS driver-tulostus

• Älä yhdistä tulostinta tietokoneeseen USB-kaapelilla ennenkuin olet asentanut tulostinohjaimen.
  • Kaikki macOS 11- tai uudemmat- mallit eivät tue CUPS driver-tulostinohjainta.

Esimerkkinä seuraavassa malli QL-1100, sinun tulostimesi toimii samalla tavalla.

1. Lataa Tulostinohjain sivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot], kaksoisnapsauta tiedoston nimeä ja käynnistä asennus.
  2. Kun ohjelma antaa luvan, yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  3. Kun tulostinohjain on asennettu, valitse [Omenavalikko] -  [Järjestelmäasetukset] - [Tulostus ja skannaus / Tulostimet & skannerit] ([System Settings]/[System Preferences] - [Printers & Scanners]/[Print & Scan]).
  4. Valitse [Lisää tulostin, skanneri tai Fax...] tai napsauta kohtaa [+].
  5. Osoita kuvaketta [Oletus] ja valitse käytettävä tulostin listasta [Nimi] ([Name]).
  6. Katso että listasta [Käytä] on valittuna [sinun mallisi + CUPS]. Valitse [Lisää] ([Add]).
  7. Tulostin on lisätty. Avaa sovellusohjelma ja valitse tulostin niin voit tulostaa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883, PT-P750W, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, VC-500W