SC-2000

En voi muuttaa joitakin laiteasetuksia enkä tiedonsiirtonopeutta Tulostimen ominaisuudet-valintaikkunassa Windows 7-käyttöjärjestelmässä.

Windows 7:ssä jotkin tulostimen asetukset ovat vain sellaisten käyttäjien muutettavissa, joilla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

Ratkaise ongelma seuraavasti:

Salli muiden kuin järjestelmänvalvojien käyttöoikeudet väliaikaisesti valitsemalla Muuta ominaisuuksia ja antamalla järjestelmänvalvojan salasana:

1. Valitse Käynnistä ja Laitteet ja tulostimet.

2. Napsauta Brotherin mallinimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Printer Properties] (Tulostimen ominaisuudet).

3. Valitse Yleiset -välilehdeltä Muuta ominaisuuksia.

*Jos näkymä ei näy alla kuvatulla tavalla, kokeile toista tapaa - Luo pikakuvake, jolla voit avata tulostimen ominaisuudet järjestelmänvalvojan oikeuksin.
    Ominaisuudet

4. Kun Käyttäjätilien valvonta -valintaikkuna tulee näyttöön, anna järjestelmänvalvojan salasana ja valitse Kyllä. Nyt voit muuttaa kaikkia asetuksia.

Luo pikakuvake, jolla voit avata tulostimen ominaisuudet järjestelmänvalvojan oikeuksin.

1. Napsauta työpöytää hiiren kakkospainikkeella, valitse Uusi ja valitse sitten Pikavalinta.

2. Luo pikakuvake -valintaikkuna avautuu.
    Luo pikakuvake
    Luo pikakuvake

3. Kirjoita rundll32 printui.dll PrintUIEntry /p /n Brother [mallin nimi] ja valitse Seuraava.

4. Kirjoita pikakuvakkeen nimi ja valitse Valmis. (esim. Brother SC-2000 -tulostimen ominaisuudet)
    Työpöydälle lisätään tulostimen ominaisuuksien pikakuvake.

5. Napsauta pikakuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
    Valitse Pikakuvake-välilehdestä Lisäasetukset.
    Ominaisuudet

6. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
    Lisäominaisuudet

7. Voit nyt avata tulostimen asetukset järjestelmänvalvojan oikeuksin napsauttamalla tätä pikakuvaketta ja avaamalla laitteen asetukset.

Aiheeseen liittyvät mallit

SC-2000