RJ-2150

Paperikokoasetusten käyttö (Windows)

Sivukokoa tai paperikokoa muutetaan Tulostinasetustyökalulla eli Printer Setting Tool-apuohjelmalla, valinnalla Paperikoon määritys [Paper Size Setup]. Jos Paperikoko-ikkunan luettelosta ei löydy haluamaasi sivukokoa, se on mahdollista lisätä sinne. Toiminnon käyttäjällä tulee olla järjestelmänvalvojan oikeudet.
Paperikokoa ei määritetä samalla tavalla kuin tavallisissa tulostimissa, vaan sivun tiedot pitää luoda tietokoneessa mainitulla ohjelmalla ja lähettää tulostimeen, jonka jälkeen paperikoko on valittavissa.
Jos tulostat käyttäen paperikokoa, jota tulostin ei tunne tulos voi olla jotain muuta kuin mitä odotettiin.

[Paper Size Setup/Paperikoko]-valintaikkuna

1. Nykyiset asetukset
    Näyttää valitun paperimuodon nykyiset asetukset.

2. New (Uusi)
    Valitse tämä painike, jos haluat avata [New] (Uusi) -valintaikkunan ja rekisteröidä uuden paperimuodon.

Älä määritä sellaista sivukokoa joka on jo määritetty aikaisemmin. Tulos voi olla jotain muuta mitä odotettiin.
    Jos haluat käyttää samankokoista paperia kuin se, joka on rekisteröity, valitse haluamasi koko [Paper Size Setup] (Paperikokoasetukset) -valintaikkunan [Currently registered Paper Sizes ] (Tallennetut paperikoot) -luettelosta ja muuta ja korvaa asetukset [Edit ] (Muokkaa) -valintaikkunassa.

3. Muokkaa
    Voit muuttaa valitun paperimuodon asetuksia.
    Jos haluat tallentaa valitun paperimuodon uusilla asetuksilla, valitse [Overwrite] (Korvaa). Jos haluat lisätä uuden paperimuodon, muuta nimi [Paper Size Name] (Paperikoko nimi) -ruudussa ja valitse sitten [Add ] (Lisää).

4. Poista
    Poistaa valitun paperimuodon. Poistettua paperimuotoa ei voi palauttaa.

5. Import (tuo)
    Lukee tekstitiedoston, joka sisältää paperikokoasetukset, ja korvaa sillä [Rekisteröitynä olevat paperikoot] -luettelon sisällön.

Kun luettelo tuodaan, koko [Rekisteröitynä olevat paperikoot]-luettelon sisältö korvataan tuoduilla paperimuodoilla.

6. Vie
    Vie [Rekisteröitynä olevat paperikoot]-luettelon paperimuodot tiedostoon. Viedyt muodot voidaan sen jälkeen jaella muihin tietokoneisiin.

7. Poistu
    Sulkee [Paper Size Setup]-ikkunan ja palauttaa Tulostinasetustyökalun pääikkunaan.

8. Asetus
    Napsauta alasvetonuolta Alanuoli ja valitse sitten toiminto.
    Talleta valitun paperimuodon asetukset tulostimeen valitsemalla [Register Paper Size with Printer] (Rekisteröi paperikoko tulostimeen),
    Vie paperiasetukset komentotiedostoon valitsemalla [Save in Command File] (Tallenna komentotiedostoon). (Tiedostotunniste on .bin.)
    • Kun paperimuoto rekisteröitiin tulostimeen ja valitset sitten [Lopeta], näkyviin tulee [Paperikoon määritys] -valintaikkuna, jonka [Rekisteröitynä olevat paperikoot] -luetteloon on lisätty paperikoko. Jos ohjelma on käynnissä, lopeta ohjelma ja käynnistä se uudelleen, jotta uusi paperimuoto näkyy luettelossa.
    • Jos käytät seuraavia toimintoja, voit ottaa niiden asetukset nopeasti käyttöön tulostimessa.
      • Massamuistitoiminto
      • Bluetooth® (Object Push Profile (OPP)) (vain Bluetooth-mallit)
      • Wi-Fi® (File Transfer Profile (FTP)) (vain Wi-Fi-mallit)

Nämä komentotiedostoon talletetut paperiasetukset on tarkoitettu käytettäviksi ainoastaan otettaessa asetuksia käyttöön tulostimessa. Näitä komentoja ei voi käyttää paperikokoa määritettäessä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

RJ-2030, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, RJ-3230B, RJ-3250WB, RJ-4230B, RJ-4250WB