QL-1060N

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Miten tarramallit siirretään P-touch Transfer Express -ohjelmistolla?

P-touch Transfer Expressin avulla tarramallit voidaan siirtää helposti tulostimiin.
Kun pääkäyttäjä on luonut tarramallin, se voidaan jakaa käyttäjille yhdessä P-touch Transfer Expressin kanssa.
Tämän jälkeen käyttäjä voi siirtää tarramallin tulostimeen P-touch Transfer Express -ohjelmistolla.

Tämä on yksinkertainen toimenpide, jonka avulla muut käyttäjät voivat tulostaa pääkäyttäjän luomia tarroja.

Jos malli halutaan siirtää uutena, sille on annettava [Avaimen määritys] -toiminnolla (P-touch Transfer Manager) numero, joka ei tällä hetkellä ole käytössä. Jos käytät [Avaimen määritys]-numerona jo käytössä olevaa numeroa, olemassa oleva malli korvataan uudella.

image01

1. Valmistellaan P-touch Transfer Express -ohjelmaa

Käyttäjän on asennettava P-touch Transfer Express, jotta tarramallit voidaan siirtää tulostimeen.

P-touch Transfer Express on englanninkielinen ohjelma.

1. Uusin P-touch Transfer Express voidaan ladata lataussivulta.
  2. Lataa Transfer Express mihin tahansa kansioon tietokoneessa.
    Transfer Express-kansio luodaan.

2. Tarramallin siirtäminen P-touch Transfer Manageriin

1. Avaa siirrettävä tarramalli P-touch Editorissa.
  2. Valitse [File] - [Transfer Template] (Siirrä malli) - [Transfer] (Siirrä).

Tarramalli siirretään P-touch Transfer Manageriin.
    P-touch Transfer Manager käynnistyy automaattisesti.

• Windows 11 / Windows 10 / Windows Server 2019 / Windows Server 2016:
      Tarramalli voidaan siirtää myös P-touch Transfer Manageriin valitsemalla [Käynnistä-valikko] - ([Kaikki sovellukset]) - [Brother P-touch] - [P-touch Transfer Manager 2.x] joka käynnistää P-touch Transfer Managerin ja vetää .lbx-tiedoston P-touch Transfer Manager -ikkunaan.
    • Windows 8.1 / 8 / Windows Server 2012 / 2012 R2:
      Tarramalli voidaan siirtää myös P-touch Transfer Manageriin valitsemalla [Start] / [Apps] -aloitusnäytössä [P-touch Transfer Manager 2.x] ja käynnistämällä P-touch Transfer Manager. Vedä sitten .lbx-tiedosto P-touch Transfer Manager -ikkunaan.
    • Windows 7 / Windows Vista / Windows XP / Windows Server 2008 / 2008 R2:
      Tarramalli voidaan siirtää myös P-touch Transfer Manageriin valitsemalla [Start] - [All Programs] - [Brother P-touch] - [P-touch Tools] - [P-touch Transfer Manager 2.x] joka käynnistää P-touch Transfer Managerin ja vetää .lbx-tiedoston P-touch Transfer Manager -ikkunaan.

3. Tarramallin tallentaminen siirtopakettitiedostona (.pdz)

Jos haluat luoda tiedoston muodossa, jota P-touch Transfer Express voi käyttää, tallenna nimimalli siirtopakettitiedostona (.pdz).

1. Valitse kansionäkymässä [Configurations].
    image03
  2. Valitse jaettava tarramalli.
    Voit valita useita tarramalleja.
    image04
  3. Valitse [File] - [Save Transfer File].
    image05
    • Jos [Save Transfer File] (Tallenna siirtotiedosto) -painiketta on napsautettu, kun joko [Configurations] tai luotu kansio on valittuna, kaikki kansion nimimallit tallennetaan Transfer Package -tiedostoksi (.pdz).
    • Useita tarramalleja voidaan yhdistää yhdeksi siirtopakettitiedostoksi (.pdz).
  4. Kirjoita nimi ja valitse sitten [Save] (Tallenna).
    Tarramalli tallennetaan Transfer Package -tiedostona (.pdz).
     image06

4. Transfer Package -tiedoston (.pdz) ja P-touch Transfer Expressin jakaminen käyttäjälle

Jos käyttäjä on jo ladannut P-touch Transfer Express -ohjelman, järjestelmänvalvojan ei tarvitse lähettää Transfer Express -kansiota käyttäjälle. Tässä tapauksessa käyttäjä voi siirtää Distributed Transfer Package -tiedoston kansioon [Transfer Express] ja kaksoisnapsauttaa PtTrExp.exe-tiedostoa.

1. Siirrä Transfer Package -tiedosto (.pdz) kansioon [Transfer Express].
    image07
  2. Jaa kaikki kansiossa [Transfer Express] olevat tiedostot käyttäjälle.

5. Transfer Package -tiedoston (.pdz) siirtäminen tulostimeen

Käyttäjä voi siirtää Transfer Package -tiedoston (.pdz) tulostimeen käyttämällä P-touch Transfer Express-ohjelman siirtotoimintoa.

Älä katkaise virtaa, kun siirrät malleja.

1. Käynnistä tulostin.
  2. Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  3. Kaksoisnapsauta PtTrExp.exe-tiedostoa, joka on saatu pääkäyttäjältä.
  4. Kun PtTrExp.exe-kansiossa on yksi Transfer Package -tiedosto (.pdz),
    valitse [Transfer].
    image08

Transfer Package -tiedoston siirto alkaa.

image09

Jos PtTrExp.exe-kansiossa on useita tai ei yhtään Transfer Package -tiedostoa (.pdz),
    valitse [Browse].
    image10

Valitse siirrettävä siirtopakettitiedosto ja valitse sitten [Avaa].

image11

Valitse [Siirrä].

image12

Valitse [Kyllä].

image13

Transfer Package -tiedoston siirto alkaa.

image14

5. Valitse OK.
    Transfer Package -tiedoston siirto on valmis.
     image15

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-623, PJ-663, PT-2730, PT-7600, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-580N, QL-650TD, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-4030, RJ-4040, TD-2020/2020A, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB, TD-4000, TD-4100N

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.