PS-9000

Tarraa tulostettaessa tulee ilmoitus "Communication error between PC and P-touch". Mitä pitäisi tehdä? <QL-500/550>

Tulostus tapahtui PS-9000 kautta joka ei ollut QL-500/550-yhteensopiva.
Tarkista onko PS-9000 QL-500/550-yhteensopiva jollakin alla esitetyllä tavalla.

[Tarkistuskeinot]

1. Katso PS-9000 pakkauksesta onko QL-500/550 mainittu tuettujen mallien joukossa.

Image

2. Tarkista onko PS-9000 tyyppikilvessä merkintä "V001" tai "R002".

Image

3. Tarkista PS-9000 versionumero nettiselaimella.
    Jos versionumeron on vanhempi kuin Ver.1.2.0, se ei ole yhteensopiva.

Image

[Jos PS-9000 ei ole QL-500/550-yhteensopivaa versiota]

Suorittamalla ohjelmapäivitys PS-9000 tulee QL-500/550-yhteensopivaksi.
Lataa uusi ohjelma lataussivustoltamme ja päivitä PS-9000 mukana tulevien ohjeiden mukaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

PS-9000, PS-9000