PS-9000

Tulostettaessa QL-500/550:lle tulee ilmoitus "The P-touch is being used" . Mistä on kysymys?

Ilmoitus tarkoittaa että käytetty P-touch Editor ei ole PS-9000-yhteensopiva.
QL-500/550-tulostus PS-9000 kautta edellyttää P-touch Editorin versio 4.1.101 tai uudemman käyttöä.
Tarkista P-touch Editorin versio kohdasta [HELP] – [About...].

[P-touch Editor ver. 4.1. 100]
P-touch Editor V4.1.100 ei ole yhteensopiva PS-9000 tulostinpalvelimen kanssa.
Lataa viimeisin versio lataussivultamme.

[P-touch Editor uudempi versio kuin 4.1.101]
Ilmoitus voi tulla jos usea käyttäjä tulostaa QL-500/550:lle yhtä aikaa.
Odota hetki ja napsauta sitten tilanäytön kohtaa [RESUME] niin tulostus jatkuu.

Ilmoitus voi tulla myös jos toisen käyttäjän tulostustyö pysähtyi virheen vuoksi.
Sammuta QL-500/550 niin tulostustyö peruutetaan ja napsauta sitten tilanäytön kohtaa [RESUME] niin tulostus jatkuu.

Aiheeseen liittyvät mallit

PS-9000, PS-9000