PS-9000

Käskyllä "ping" sain selville että yhteys PS-9000:een on kunnossa mutta silti tulostus ei toimi.

Tarkista seuraavat seikat.

[Verkossa voi olla useampia laitteita joilla on sama IP-osoite, ja ne kaikki vastaavat "ping "-käskyyn]
Tarkista laitteen IP-osoite käyttäen käskyä "arp -a" "ping"-käskyn jälkeen.
Tarkista verkon laitteiden käyttämät IP-osoitteet. Jos kahdella laitteella on sama osoite, vaihda toiselle laitteelle eri IP-osoite.

HUOMAA:  "arp -a" komennon käyttö. Kun olet antanut  "ping"-käskyn, anna "arp -a"-käsky. Käsky tarkistaa arp-taulusta onko kohdelaitteen IP-osoite - Ethernet-osoite-yhdistelmä oikea. Jos usealla laitteella on sama IP-osoite silloin "arp"-taulusta löytyvä IP-osoite - Ethernet-osoite-yhdistelmä ei vastaa minkään verkosta löytyvän laitteen yhdistelmää.

Image

[Asiakaskoneen tulostinohjain on asennettu väärin]
Tarkista tulostinohjaimen asennus.
Jos tulostinohjaimeen ei ole asetettu oikeaa tulostinporttia, vaihda tulostinportti Brother PS-9000-asennusohjelmalla.

[Tarkista estääkö jokin palvelimen tai muun verkon laitteen turvallisuustoiminto kuten palomuuri liikenteen]
Poista toiminto tilapäisesti käytöstä ja katso onko ongelma poistunut.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD