PS-9000

Mitä tulostimia tulostinpalvelin PS-9000 tukee?

PS-9000 tukee QL-sarjaa sekä PT-9500pc ja PT-9200DX-tulostimia.

QL-1050 käyttäjille
Jos PS-9000 versionumero on vanhempi kuin Ver.1.2.0, PS-9000 ohjelma täytyy päivittää versioon1.2.0 tai uudempaan. Saat uuden ohjelman sivulta Lataukset. Ohjelmapäivitys suoritetaan sieltä löytyvien ohjeiden mukaan.

QL-650TD käyttäjille
Lataa ja asenna PS-9000 Setup Utilityn uusin versio (versio1.2.002 tai uudempi).
PS-9000 Setup Utility sisältää QL-650TD verkkotulostinohjaimen.

QL-500/550 käyttäjille
Jos PS-9000 versionumero on vanhempi kuin Ver.1.2.0, PS-9000 ei ole QL-500/550-yhteensopiva.
PS-9000 ohjelma täytyy päivittää.
Lataa päivitys Lataukset-sivulta. Ohjelmapäivitys suoritetaan sieltä löytyvien ohjeiden mukaan.
Lisätietoja sivulta  UKK: Onko tämä PS-9000 QL-500/550-yhteensopiva?

Lisäksi P-touch Editorin version täytyy olla suurempi kuin 4.1.101 tai uudempi.

PT-9200DX käyttäjille
Laitteen mukana toimitettua tulostinohjainta ei voi käyttää. Asenna PS-9000 mukana CD-ROMilla toimitettu ohjain, ei sitä joka toimitettiin PT-9200DX mukana.

Aiheeseen liittyvät mallit

PS-9000, PS-9000