PJ-773

P-touch Editor antaa virheilmoituksen "Tämän sovelluksen kanssa yhteensopivaa tulostinohjainta ei ole asennettu.". (Windows 10)

Jos ilmoitus tulee aiheettomasti, tietokone ei ehkä ole havainnut tulostinta oikein. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä-valikko > (kaikki sovellukset) > Windows-järjestelmä > Ohjauspaneeli> Laitteisto ja äänet> Laitteet ja tulostimet.

2. Tarkista, onko tulostin merkitty luettelossa tuntemattomaksi laitteeksi.

Jos tulostinta ei ole Laitteet ja tulostimet -luettelossa , varmista, että:
     ・tulostimeen on kytketty virta.
     ・tulostin on liitetty tietokoneeseen USB-liitännän kautta.

3. Napsauta luettelossa tuntemattomaksi laitteeksi merkityn tulostimen kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Poista laite.
    Poista laite
  4. Varmista, että USB-kaapeli on liitetty tietokoneeseen ja tulostimeen.

5. Katkaise tulostimesta virta ja kytke se uudelleen. Tietokoneen pitäisi pystyä tunnistamaan tulostin oikein.
    Tulostin

Jos tulostinta ei tunnisteta, irrota USB-kaapeli ja liitä se sitten uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PT-D450, PT-D600, PT-D800W, PT-P700, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2030, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, RJ-4030, RJ-4040, VC-500W