PJ-773

Tulostaminen Windows- tai Mac-tietokoneesta

Käytettävissä ovat seuraavat tulostusmenetelmät:

Tulostaminen tulostinohjaimella

1. Lataa tulostinohjain tukisivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot] ja asenna se.
  2. Avaa tulostettava asiakirja.
  3. Käynnistä tulostin.
  4. Liitä tulostin tietokoneeseen USB-, Bluetooth®- tai Wi-Fi® -yhteydellä.

Lisätietoja yhteystavoista on seuraavissa linkeissä:

5. Aseta paperi tulostimeen.

Muuta tarvittaessa tulostinasetuksia tulostinohjaimen valintaikkunassa tai tulostimen asetustyökalulla (katso kohtaa Tulostinasetustyökalun käyttäminen).

6. Käynnistä tulostus sovellusohjelmasta.
    Merkkivalo DATA vilkkuu vihreänä osoittaen, että tulostin vastaanottaa tietoa, ja tulostus alkaa.
  7. Katkaise tulostimesta virta.
    • Jos tulostimessa on paperia ja merkkivalo DATA palaa vihreänä, se osoittaa, että tulostin on vastaanottanut tietoa mutta ei tarpeeksi yhden sivun tulostamiseksi. Sammuta tulostin ja kytke virta päälle tulostimeen.
    • Paperin voi asettaa tulostimeen sen jälkeen kun tulostus on käynnistetty. Jos paperi syötetään vinoon kun tulostin siirtää sen tulostuksen alkukohtaan, avaa kansi, poista paperi ja sulje kansi. Aseta paperi tulostimeen uudestaan.
    • Lisätietoja JPEG-kuvan tulostamisesta ilman tulostinohjainta on kohdassa Mikä on JPEG-tulostus ja miten sitä voi käyttää?".

AirPrint-toiminnolla tulostaminen (vain Mac-tulostus mallilla PJ-773)
AirPrint-toiminnolla voit tulostaa valokuvia, sähköposteja, verkkosivuja sekä asiakirjoja langattomasti Mac-, iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteista asentamatta tulostinohjainta laitteeseen.

AirPrint
1 Tulostuskäsky
2 Sinun tulostimesi

Tarkemmat tiedot näet AirPrint-oppaasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773