PJ-773

Mikä on JPEG-tulostus ja miten sitä käytetään?

JPEG-tulostuksen avulla voit tulostaa .jpg-muotoisia kuvia ilman tulostinajuria.

• JPEG-kuvat voidaan tulostaa massamuistitilassa.
  • Object Push Profile (OPP)- tai Basic Imaging Profile (BIP) -profiilia käytetään tulostettaessa Bluetooth® -yhteyden kautta.
  • Tämä tulostin muuntaa värillisen JPEG-kuvan mustavalkoiseksi rasterointiprosessin avulla.
  • Jos lähetät tulostimeen JPEG-kuvan, joka on jo mustavalkoinen, rasterointi saattaa tehdä tulostetusta kuvasta epätarkan.
  • Yritä parantaa kuvanlaatua poistamalla JPEG-kuvan esikäsittely käytöstä.

• Vain JPEG-kuvia voi tulostaa.  (Tiedostoilla on oltava .jpg-tiedostotunniste.)
  • Tiedoston enimmäiskoko on 5 Mt.
  • Enimmäistarkkuudet ovat seuraavat.
    Korkeus × leveys = 3300 × 2400 pistettä
    Jos nämä rajat ylitetään, tulostimen vastaanottamat tiedot hylätään eikä niitä tulosteta.
  • 1 tulostettu pikseli = 1 kuvapiste.
  • Tämä tulostin tulostaa kuvan binäärisenä (yksinkertainen binäärinen, kuvapiste on joko musta tai valkoinen).
  • Kuvaa tulostettaessa vastaanotettujen tietojen korkeuden ja leveyden suhde säilytetään.

1. Varmista, että tulostimen virta on katkaistu.
  2. Paina Syöttö (Feed) (syöttö) -painiketta ja Virta (Power) -painiketta samanaikaisesti.
    Tulostin käynnistyy massamuistitilassa ja POWER- ja DATA-merkkivalot palavat vihreinä (jos tulostin saa virran akusta, POWER-merkkivalo palaa oranssina).
  3. Liitä tietokone tai laite tulostimeen USB-liitännällä.
    Tulostimen massamuistialue näkyy tietokoneen tai laitteen näytössä.

Jos massamuistialue ei näy automaattisesti, katso tietokoneen tai laitteen käyttöjärjestelmän käyttöohjeista lisätietoja massamuistialueen näyttämisestä.

4. Vedä ja pudota tiedosto, jonka haluat kopioida massamuistialueelle.
  5. Lisää paperia ja paina Virta (virta) -painiketta.
    Ohjaustiedoston komennot suoritetaan ja DATA-merkkivalo vilkkuu vihreänä.
  6. Kun käskyt on suoritettu, DATA-merkkivalo sammuu.
  7. Poista massamuistitila käytöstä katkaisemalla tulostimesta virta.
    Tulostin käynnistyy normaalissa käyttötilassa.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773