PJ-773

Miten tulostin sammutetaan?

Paina Virta (virta) -painiketta noin sekunnin ajan tai paina sitä nopeasti kaksi kertaa [Double press to turn off]) asetuksen mukaan (katso Tulostimen asetustyökalun käyttö).  Tarkista [Virrankatkaisutila]-asetus (mahdolliset asetukset Tulostimen asetustyökalu-ohjelmassa:  [Single press to turn off] [Yhden painalluksen sammutus], [Double press to turn off] [Katkaise virta painamalla kahdesti].

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773