PJ-763

Miten yhdistän tulostimen ja mobiililaitteeni Bluetoothilla®

Vain malli PJ-763MFi voidaan yhdistää Applen laitteisiin (iPad, iPhone, iPod touch, jne) Bluetooth-yhteydellä.

Muodosta laitepari tulostimen ja mobiililaitteen välille seuraavasti:

1. Varmista, että tulostimen virta on kytketty ja Bluetooth (Bluetooth) -merkkivalo palaa sinisenä. Jos näin ei ole, kytke tulostimeen virta  painamalla Virta (Power)-nappi alas, pidä alhaalla niin tulostin käynnistyy, ja pidä sitten Bluetooth (Bluetooth)-painiketta painettuna kunnes valo syttyy.
  2. Etsi mobiililaitteesi näytöltä lähin Bluetooth-laite jonka kanssa tulostimesi voi muodostaa laiteparin.

Apple-laitteille (iPad, iPhone, iPod touch jne.)
    Napauta Apple-laitteen aloitusnäytössä [Asetukset] ja valitse sitten [Bluetooth].

Android™ -laitteille
    1. Napauta Android-laitteen aloitusnäytössä™Sovellukset-painike-painiketta, valitse [Asetukset] ja valitse sitten [Bluetooth].
    2. Liu'uta keinupainike asentoon [ON].
  3. Valitse tulostimen mallinimi ja anna tarvittaessa salasana (PIN-koodi).
  • Voit muuttaa tulostimen verkkoasetuksia liittämällä tulostimen tietokoneeseen ja käyttämällä apuohjelmaa Printer Setting Tool  (katso kohtaa Tulostinasetustyökalun käyttö).
  • Tulostimen salasanan oletusarvo on sen sarjanumeron viimeiset neljä numeroa. Löydät tulostimen sarjanumeron takaseinästä tai akkulokerosta.
  • Bluetooth-asetukset säilyvät muistissa vaikka tulostin sammutetaan.
  • Jos käytät iPad-/iPad Air-/iPad mini-/iPhone- tai iPod touch -laitetta, Bluetooth-yhteys voi katketa jos siirrät mobiililaitteen tarpeeksi kauas siihen liitetystä tulostimesta.
    Siirry lähemmäs tulostinta ja avaa iPad / iPad Air / iPad mini / iPhone tai iPod touch-laitteen asetukset ja valitse [Bluetooth]. Osoita Bluetooth-laitteiden listasta laitetta, johon haluat yhdistää, ja yhdistä laite uudestaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi