PJ-622

Miten Ni-MH-akku ladataan.

Tulostimeen on saatavana  ladattava Ni-MH-akku jonka lataus on suoritettava seuraavasti.

• Lataa uusi Ni-MH-akku ennen käyttöä allaolevien ohjeiden mukaan.
  • Ni-MH-akun lataaminen täyteen kestää jopa 120 minuuttia. Uudella täyteenladatulla Ni-MH-akulla voidaan tulostaa noin 70 sivua.
  1. Aseta Ni-MH-akku tulostimeen.

2. Kytke tulostin verkkovirtaan käyttäen verkkolaitetta ja sähköjohtoa, tai kytke se tasavirtalähteeseen käyttäen lisävarusteena saatavaa tasavirtaliitäntäjohtoa.

3. Tarkista että tulostimessa ei ole virta päällä.

4. Paina virtanappi power key(Power) alas ja pidä alhaalla, kunnes merkkivalo POWER alkaa vilkkua vihreänä ja oranssina.

• POWER vilkkuu vihreänä ja oranssina silloin kun akkua virkistetään.
    • Ladattava Ni-MH-akku voidaan ladata ilman virkistämistä, se miten usein akku virkistetään asetetaan apuohjelmalla PJ-600 Series Utility. Voit ladata ohjelman tukisivultamme osiosta Lataukset.
    • Jos Ni-MH-akussa oli paljon latausta jäljellä ennen virkistyksen alkua, virkistys ei välttämättä onnistu.
    • Jos Ni-MH-akun virkistys halutaan lopettaa, se tapahtuu pitämällä power key(Power)-nappia pitkään alhaalla, jolloin akun lataus alkaa.

5. Kun Ni-MH-akku on virkistetty, lataus alkaa automaattisesti.
    Merkkivalo POWER vilkkuu vihreänä latauksen aikana.
    Kun lataus on valmis, POWER-valo sammuu.

Ni-MH-akun latauksen lopettaminen

Ni-MH-akun lataus lopetetaan painamalla power key(Power)-nappia nopeasti kaksi kertaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-622, PJ-623, PJ-662, PJ-663