PJ-562

Miten tulostinajuri asennetaan CD-levyltä?

• Älä liitä tulostinta tietokoneeseen USB-kaapelilla, ENNEN KUIN olet suorittanut ohjaimen asennuksen. Jos näin tapahtui vahingossa, sulje "Löydetty uusi laite"-ikkuna, irrota tulostin ja aloita ohjaimen asennus alla kuvatulla tavalla.
  • Jos käytät Bluetooth® -liitäntää, asenna isäntätietokoneeseen Bluetooth-ohjain ennen ohjaimen ja PocketJet-apuohjelman asentamista.

Asenna tulostinajuri CD-levyltä seuraavasti:

1. Aseta CD-levy tietokoneen CD-asemaan.

2. Valitse malli.

3. Valitse asennettavat kohteet.

4. Asenna ohjelmisto näytön ohjeiden mukaisesti. Windows-käyttöjärjestelmäversio valitaan automaattisesti. Ohjelmistoon kuuluvat ohjelmat asennetaan yksi kerrallaan, kunnes kaikki kohteet on asennettu.

5. Sulje CD-levy valitsemalla [Finish] tai katso tulostuksen lisäratkaisut CD-levyltä.

Voit myös ladata ja asentaa tulostinohjaimen uusimman version tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-522, PJ-523, PJ-562, PJ-563