PT-P950NW

Miten tulostin liitetään tietokoneeseen kiinteän lähiverkon (Ethernet) kautta? (Mac)

• Jos haluat käyttää kiinteää IP-osoitetta tulostimen liittämiseen kiinteään lähiverkkoon, asenna tulostinohjain ja Tulostinasetustyökalu (macOS10.15 tai vanhempi) ja määritä sitten kiinteän verkkoyhteyden asetukset.
  • Langatonta ja kiinteää verkkoyhteyttä ei voi käyttää samanaikaisesti. Ennen kuin käytät kiinteää verkkoyhteyttä, poista langaton yhteys käytöstä.
  • Käytä kierrettyä CAT 5 (tai parempaa) parikaapelia 10BASE-T- tai 100BASE-TX Fast Ethernet -verkolle.
  • Kytke tulostin verkkoporttiin, joka ei ole alttiina ylijännitteelle.

Noudata seuraavia ohjeita:

> Tulostimille, jotka ovat yhteensopivia täydellisen ohjelmistopaketin kanssa:

> Tulostinajurin kanssa yhteensopivat tulostimet:

> Tulostimille, jotka eivät ole yhteensopivia tulostinohjaimen kanssa:

Tulostimille, jotka ovat yhteensopivia täydellisen ohjelmistopaketin kanssa

1. Käynnistä tulostin.

2. Lataa täydellinen ohjelmistopaketti tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

3. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa ja käynnistä asennusohjelma kohdasta [Käynnistä tästä Mac].

4. Kun [Connection Type/Yhteystyyppi]-valintaikkuna tulee näyttöön, valitse [Wired Network Connection (Ethernet)]. Yhteystyyppi

5. Valitse [Seuraava] ja suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

6. Liitä verkkokaapeli tulostimen verkkoliitäntään.

7. Tulostin on nyt käytettävissä tietokoneen kanssa kiinteän lähiverkon (Ethernet) kautta.

Tulostimille, jotka ovat yhteensopivia tulostinohjaimen kanssa

1. Käynnistä tulostin.

2. Lataa tulostinohjain tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta.

3. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa ja asenna sitten tulostinohjain ohjeiden mukaisesti.

4. Liitä verkkokaapeli tulostimen verkkoliitäntään.

5. Valitse [Omenavalikko] => [Järjestelmäasetukset] => [Tulostus ja skannaus / Tulostimet ja skannerit].

6. Osoita +-painiketta.
    Tulostimet ja skannerit
  7. Napsauta valintaikkunan yläosassa olevaa [Default] -kuvaketta.

8. Valitse laite [Name] -luettelosta.

9. Valitse Käytä-luettelosta [Model name] + CUPS.

JOS et löydä [Model name] + CUPS -vaihtoehtoa, CUPS-tulostinohjainta ei ole asennettu. Lataa ja asenna uusin CUPS-tulostinohjain osiosta [Ladattavat tiedostot].

Lisää

10. Valitse Lisää.
    Lisää

11. Tulostin on nyt käytettävissä tietokoneen kanssa kiinteän lähiverkon (Ethernet) kautta.

12. Valitse Omenavalikosta [Quit System Preferences] (Lopeta järjestelmäasetukset).

Tulostimille, jotka eivät ole yhteensopivia tulostinohjaimen kanssa

1. Kytke tulostin ja tietokone oikein verkkokaapelilla.

2. Tulostin on nyt käytettävissä tietokoneen kanssa kiinteän lähiverkon (Ethernet) kautta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P950NW, QL-1060N, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-580N, QL-720NW, QL-820NWB/820NWBc