PT-P950NW

WWW-pohjaisen hallinnan käyttö

Yleiskatsaus

Voit muuttaa tulostimen asetuksia tavallisella verkkoselaimella Hyper Text Transfer Protocol (HTTP)- tai Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer (HTTPS) -protokollan avulla. Kun käytät www-pohjaista hallintaa, seuraavat toiminnot ovat mahdollisia:

• Näytä tulostimen tilatiedot
  • Muuta verkkoasetuksia, kuten TCP/IP-tietoja
  • Näytä tulostimen ja tulostuspalvelimen ohjelmistoversiotiedot
  • Vaihda verkko- ja tulostinkokoonpanon tietoja
  • Suosittelemme Microsoft Edgeä Windowsille, Safari 10/11 tai uudempaa Macille, Google Chromea™ Androidille (4.x tai uudempi) ja Google Chromea™/Safaria iOS:lle (10.x tai uudempi).
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä missä tahansa selaimessa, jota käytät.
  • Jotta verkko voi käyttää Web-pohjaista hallintaa, verkon on käytettävä TCP/IP:tä, ja tulostimella ja tietokoneella on oltava voimassa oleva IP-osoite.

Tulostimen asetusten määrittäminen www-pohjaisella hallinnalla (nettiselaimella)

Tavallisella verkkoselaimella voidaan muuttaa tulostuspalvelimen asetuksia HTTP-protokollan (Hyper Text Transfer Protocol) avulla.

1. Kirjoita selaimeesi ”http://printer_ip_address/”. (Jossa ”printer_ip_address” on tulostimen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi.)
     Esimerkiksi (jos tulostimen IP-osoite on 192.168.1.2):

http://192.168.1.2/

Jos olet muokannut tietokoneellasi olevaa hosts-tiedostoa tai käytät Domain Name -järjestelmää, voit myös kirjoittaa tulostuspalvelimen DNS-nimen. Tulostuspalvelin tukee TCP/IP:tä ja NetBIOS:ia, joten voit myös antaa tulostuspalvelimen NetBIOS-nimen. Etsi NetBIOS-nimi valitsemalla Network- välilehti ja valitsemalla sitten Network Status. Annettu NetBIOS-nimi on solmun nimen 15 ensimmäistä merkkiä ja se näkyy nimellä ”BRW[ethernet-osoite]”.

2. Muuta tulostuspalvelimen asetuksia.

Tulostimen asetusten hallintaan käytettävä oletuskirjautumissalasana on merkitty ”PWD” ja se sijaitsee joko:

• tulostimen takana tai pohjassa
    • akkuontelossa
    • tulostusmateriaalilokerossa

Suosittelemme, että muutat sen suojataksesi tulostimesi luvattomalta käytöltä.

Lisätietoja on nettisivulla [TÄRKEÄÄ – verkon suojaustiedote: Oletuskirjautumissalasanan muutos] tai [Käyttöopas] [Käyttöohjeet] -sivulla.

Suosittelemme kirjautumissalasanan asettamista estämään luvattoman pääsyn www-pohjaiseen hallintaan.

1. Valitse Administrator.
    2. Kirjoita haluamasi salasana (enintään 32 merkkiä).
    3. Kirjoita salasana uudelleen Vahvista uusi salasana - ruutuun.
    4. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta.
      Kun seuraavan kerran käytät www-pohjaista hallintaa, kirjoita salasana sisäänkirjautumisruutuun ja napsauta sitten .
      Kun asetukset on määritetty, kirjaudu ulos napsauttamalla .

Voit määrittää salasanan myös napsauttamalla Please Configure the password tulostimen verkkosivulla, jos et ole määrittänyt kirjautumissalasanaa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-773, PJ-883, PT-9800PCN, PT-D800W, PT-E550W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1060N, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-580N, QL-710W, QL-720NW, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150, TD-2120N, TD-2125N, TD-2125NWB, TD-2130N, TD-2135N, TD-2135NWB, TD-4100N