PT-P950NW

Ohjelmiston asentaminen

Jos haluat käyttää tarran luomisessa lisätoimintoja tai haluat käyttää tulostimen lisätoimintoja, tarvitset P-touch Editorin ja tulostinohjaimen ,jotka asennetaan tietokoneeseen ennen käyttöä.

Windows:

1. Lataa Ohjelman/dokumentin asennus (Suositeltu) tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.
  2. Suorita asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Mac:

1. Lataa Täydellinen ohjelmistopaketti tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.
    • Lataa tarvittaessa erikseen sellaiset ohjelmistot, jotka eivät sisälly täyteen ohjelmistopakettiin.
    • Mallista riippuen voit tulostaa etikettejä P-touch Editorilla asentamatta tulostinohjainta.
  2. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.

3. Valitse Aloita tästä OSX.
  4. Suorita asennus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PT-D800W, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P910BT, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc