PT-P900W/P900Wc

Tulostimen verkkoasetusten (IP-osoite, aliverkon peite ja yhdyskäytävä) muuttaminen BRAdmin Light-apuohjelmalla

BRAdmin Light -apuohjelman avulla voidaan määrittää verkkoon kytkettyjen Brother-laitteiden alkuasetukset.
Sen avulla voidaan myös hakea Brother-tuotteita TCP/IP-ympäristössä, tarkastaa tila ja määrittää verkon perusasetukset, kuten IP-osoite.
Tämä apuohjelma on käytettävissä vain Windows-käyttäjille.

Asenna BRAdmin Light.

1. Siirry [Ladattavat tiedostot] -sivulle.
  2. Valitse käyttöjärjestelmä ja käyttöjärjestelmän versio ja valitse sitten [Search].
  3. Lataa [BRAdmin Light] ja asenna se.
  • Sinulta saatetaan kysyä oletussalasana mallista riippuen.
    Oletussalasana löytyy laitteen alta, kasettikotelosta tai akkukotelosta ja se on merkitty tekstillä "Pwd".
    Lisätietoja on kohdassa [TÄRKEÄ – verkon suojausilmoitus: [Käyttöoppaat ] -sivulla on verkon oletussalasanan vaihto].

• Jos käytät palomuuria, vakoiluohjelmien torjuntaohjelmistoa tai virustorjuntaohjelmistoa, poista ne väliaikaisesti käytöstä. Kun olet varma, että voit tulostaa, ota ne uudelleen käyttöön.

• Solmun nimi näkyy nykyisessä BRAdmin Light -ikkunassa. Tulostinpalvelimen solmun nimen oletusarvo on"BRWxxxxxxxxxxxx". ("xxxxxxxxxxxx" on otettu tulostimesi Ethernet-osoitteesta.)

IP-osoitteen, aliverkon peitteen ja yhdyskäytävän määritys BRAdmin Light -apuohjelmalla

1. Käynnistä BRAdmin Light-apuohjelma.

Windows 11 / Windows 10 / Windows Server 2019 / Windows Server 2016:
    Valitse [Käynnistä ] - ([kaikki sovellukset] - [Brother] -) [BRAdmin Light].

Windows 8 / 8.1 / Windows Server 2012 / 2012R2:
    Valitse [BRAdmin Light] [Sovellukset]-näytössä.

Windows 7 / Windows Vista / Windows Server 2008 / 2008R2:
    Valitse [Start] - [All Programs] - [Brother] - [BRAdmin Light] - [BRAdmin Light].

2. BRAdmin Light etsii uusia laitteita automaattisesti.

3. Kaksoisnapsauta määrittämätöntä laitetta.
    BRAdminLightWin

Jos et käytä DHCP-/BOOTP-/RARP-palvelinta, laite näkyy BRAdmin Light-apuohjelman näytössä määrittämätön -tilassa.

4. Valitse [Boot Method] -asetukseksi [STATIC] . Kirjoita tulostuspalvelimen [IP Address ] (IP-osoite), [Subnet Mask ] (Aliverkon peite) ja [Gateway ] (yhdyskäytävä) tarvittaessa.
    BRAdinLightWin-NetworkSettings

5. Valitse OK.

6. Kun IP-osoite on ohjelmoitu oikein, Brother-tulostuspalvelin näkyy laiteluettelossa.

Jos tarvitset edistyneempää tulostimen hallintaa, lataa uusin Brother BRAdmin Professional-apuohjelma [Ladattavat tiedostot] -sivulta. Tämä apuohjelma on käytettävissä vain Windows-käyttäjille.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW