PT-P900W/P900Wc

Miten Brother liitetään langattomaan verkkoon?

Voit yhdistää tulostimen langattomasti seuraavilla tavoilla.

Käytettävissä on WLAN-tukiasema/reititin: Infrastruktuuritila

• Käytä USB-kaapelia tilapäisesti kun Brotheria asennetaan langattomaan verkkoon (suositeltu)
    . Lisätietoja yhteyden muodostamisesta on usein kysyttyjen kysymysten kohdassa langattoman verkkoyhteyden muodostaminen USB-kaapelilla tilapäisesti (suositus): "Miten tulostin liitetään tietokoneeseen Wi-Fi®-yhteydellä?".
  • Yhden painalluksen määritys WPS (Wi-Fi Protected Setup ) -toiminnon avulla™
    . Lisätietoja yhteystavasta on usein kysyttyjen kysymysten kohdassa langattoman verkkoyhteyden muodostaminen WPS (Wi-Fi Protected Setup™) -toiminnolla: "Miten tulostin liitetään tietokoneeseen Wi-Fi®-yhteydellä?".

Kun muodostat langattoman yhteyden WLAN-tukiasemaa/-reititintä käyttämällä, varmista etukäteen WLAN-tukiaseman/reitittimen SSID-osoite ja salasana.

WLAN-tukiasemaa/reititintä ei ole

1. Langattoman verkkoyhteyden muodostaminen Wireless Direct -toiminnon avulla

Mobiililaitteista

Napsauta tätä, jos haluat yhteydenmuodostamisohjeita.

Kun muodostat yhteyden Wireless Direct-toiminnolla, tulostinta ei voi yhdistää useisiin mobiililaitteisiin samanaikaisesti.

2. Langattoman verkkoyhteyden muodostaminen Ad Hoc -tilassa

Asennus on kuvattu tarkemmin kappaleessa “Yhdistä Ad-hoc-verkkoon” joka löytyy UKK-sivulta "Miten tulostin liitetään tietokoneeseen Wi-Fi®-yhteydellä?".
  • Kaikki tietokoneet, mobiililaitteet ja käyttöjärjestelmät eivät ehkä tue Ad Hoc -tilaa.
  • Kun langaton yhteys muodostetaan WLAN-tukiasemaa tai -reititintä käyttämällä, Wireless Direct-tilaa voi käyttää, mutta sitä ei voi käyttää samanaikaisesti Ad-Hoc -tilan kanssa.

Jos haluat tarkistaa, onko WLAN-tukiasema/reititin käytettävissä tai vahvistaa SSID-yhteyden ja salasanan, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.
Jos et saa selville, onko verkossa langattoman verkon reititin tai liityntäpiste, katso seuraavilta sivuilta ohjeita miten sinun tulostinmallisi kanssa pitää toimia.
> Miten tulostin liitetään tietokoneeseen Wi-Fi®-yhteydellä?
> Miten voin yhdistää tulostimen mobiililaitteeseen Wi-Fi®-yhteydellä?

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3050, RJ-3150