PT-P900W/P900Wc

Langattoman yhteyden suojaustietojen (kuten SSID:n ja verkkoavaimen) etsiminen Mac OS X 10.7 -käyttöjärjestelmässä ja siitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä

Nämä ohjeet auttavat löytämään langattoman yhteyden suojaustiedot, jos myös Macintosh-tietokone on kytketty verkkoon langattomalla yhteydellä. Jos Keychain Access -sovelluksen käyttö ei onnistu, sinun on määritettävä langattoman verkon suojausasetus ottamalla yhteys reitittimen valmistajaan tai verkonvalvojaan.

• Jos haluat selvittää langattoman yhteyden salasanan (verkkoavaimen), siirry OSAAN 1.
  • Jos haluat selvittää langattoman yhteyden todentamistavan, siirry OSAAN 2.

OSA 1: LANGATTOMAN YHTEYDEN SALASANAN NOUTAMINEN KEYCHAIN ACCESS -SOVELLUKSELLA

HUOMAUTUS: näytöt saattavat olla erilaisia eri käyttöjärjestelmissä.

1. Osoita Siirry => Apuohjelmat => kaksoisosoita Keychain Access.

Double-click Keychain Access.
  2. Osoita Keychains-kohdassa login ja etsi verkko luettelosta.
    HUOMAUTUS: jos verkko ei ole login-luettelossa, osoita System ja etsi verkko tästä luettelosta.
  3. Kaksoisosoita verkon nimeä (SSID) Name-kohdassa.

Network Name
  4. Valitse Attributes-välilehdessä Show password -valintaruutu.

Show password
  5. Kirjoita Mac-järjestelmänvalvojan salasana tai Keychain-salasana pyydettäessä valintaikkunaan ja osoita sitten Allow tai OK.

Enter password and click Allow.
  6. Kirjoita Show password -kentän salasana muistiin, sillä sitä käytetään muodostamaan yhteys langattomaan verkkoon.

Make a note of the password.

OSA 2: LANGATTOMAN YHTEYDEN TODENTAMISEN NOUTAMINEN VERKKOAPUOHJELMALLA

HUOMAUTUS: näytöt saattavat olla erilaisia eri käyttöjärjestelmissä.

1. Osoita valikkorivillä Wi-Fi- tai Lentokenttä-kuvaketta.
  2. Osoita Avaa verkkoasetukset.

Open Network Preferences
  3. Osoita verkkoyhteysluettelossa Wi-Fi tai AirPort.
  4. Varmista, että verkon nimi on luettelossa, ja osoita sitten Lisäasetukset.

Network Name
  5. Kirjoita muistiin Wi-Fi- tai AirPort-kohdan ensisijaisen verkon luettelosta verkon nimi ja suojaustyyppi.

Network Name and Security type

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW