NC-2200w

En saa tehtyä asetuksia NC-2200w-verkkokorttiin. Mitä tehdä?

Jos ohjattu langattoman yhteyden asetustoiminto ('Wireless Setup Wizard') tai 'BRAdmin Professional'-ohjelma eivät löydä NC-2200w-korttia, tarkista seuraavat seikat:

1. Tarkista NC-2200w ja tulostimen/MFC/DCP-laitteen välinen yhteys:

Paina NC-2200w takaseinän 'Test'-nappia 1-2 sekuntia niin NC-2200w asetukset tulostetaan. Jos sivu tulostuu, silloin USB-kaapeli NC-2200w ja tulostimen/MFC/DCP-laitteen välillä toimii.

2. Tarkista NC-2200w:

Tarkista merkkivalojen näyttö. NC-2200w toimii oikein kun merkkivalot näyttävät seuraavaa.

• 'Link'-valo (vihreä) palaa.
    • 'Infra'-valo palaa jos NC-2200w on Infrastruktuuritilassa. (Ad-hoc-tilassa valo ei pala.)

Jos valot näyttävät jotain muuta, irroita sähköjohto vähäksi aikaa ja kytke uudestaan.

3. Tarkista onko tietokone Ad-hoc-tilassa.

Langattoman yhteyden asetustoiminto ("Wireless Setup Wizard") pystyy tekemään asetuksia vain kun NC-2200 on Ad-hoc-tilassa.

Katso tarkemmin pikaoppaasta (PDF-tiedosto)

4. Muuta:

Tarkista että Brotherin verkkokortin, liityntäpisteen ja langattoman verkkokortin laiteohjelmat ovat uusinta versiota.

Aiheeseen liittyvät mallit

NC-2200w