NC-2200w

Tukeeko Brother IPP-protokollaa Windows XP-ympäristössä?

Voit ottaa IPP-tulostuksen käyttöön seuraavasti.

1. Napsauta "Start" ja Tulostimet ja faksit ("Printers and Faxes"). Valitse Lisää tulostin ("Add a printer") ja seuraava ikkuna aukeaa. Napsauta "Next".

2. Valitse "A network printer, or a printer attached to another computer" ja napsauta "Next".

3. Anna verkko-osoitteeksi "http://" ja Brotherisi IP-osoite ja napsauta "Next".
  4. Valitse oikea Brother-ohjain ja napsauta "OK".

Windows XP ottaa nyt yhteyden antamaasi IP-osoitteeseen. Jos kaikki toimii oikein, tulee kysymys haluatko asettaa tämän oletustulostimeksi. Valitse "Yes" tai "No" ja napsauta "Next". Toimi näytön ohjeiden mukaan ja tulostin on valmis käyttämään IPP-protokollaa.

Jos haluat muuttaa TCP/IP-porttinumeroa jota Windows XP käyttää Internet-tulostukseen, anna uusi porttinumero URLiin viimeiseksi. Esim. jos haluat käyttää porttia numero 631 anna osoitteeksi http://xxx.xxx.xxx.xxx:631 (missä  xxx.xxx.xxx.xxx on Brotherin IP-osoite).

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, HL-1270N, HL-1430, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2070N, HL-2460, HL-4000CN, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-9420CN, NC-2200w