MFC-L9570CDW(T)

Nollaa hihnayksikön laskuri seuraavien ohjeiden mukaan.

Kun vaihdat hihnayksikön uuteen, nollaa hihnayksikön laskuri seuraavien ohjeiden mukaan.

ÄLÄ nollaa hihnayksikön laskuria ellet vaihda hihnayksikköä.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Paina Settings(Asetukset).

Jos laitteessasi on Kaikki asetukset valikko kotinäytössä, ohita tämä.

3. Paina  Settings Kaikki asetukset => Laitetiedot => Osien käyttöikä.
  4. Paina Vyö näppäintä kunnes näytön näkymä muuttuu.
  5. Paina Kyllä.
  6. Paina  Home(Koti).

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)