MFC-L9570CDW(T)

Paperin asettaminen paperikasettiin

• Jos paperin tarkistusasetus on käytössä ja vedät paperikasetin ulos laitteesta, LCD-näyttöön tulee näkyviin viesti, jossa kysytään, haluatko vaihtaa paperityypin ja paperikoon. Voit tarvittaessa muuttaa paperin kokoa ja tyyppiä noudattamalla näyttöön ilmestyviä ohjeita.

• Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, myös laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on muutettava.
  1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
  2. Paina ja liu’uta paperinohjaimet paperin mukaisesti.
    Voit liu’uttaa paperinohjaimia painamalla vihreitä vapautusvipuja.
  3. Leyhytä paperinippua hyvin.
  4. Aseta paperi paperikasettiin tulostuspuoli alaspäin.
    Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia, aseta paperi oikeassa suunnassa. Aiheeseen liittyviä tietoja: Muuta laitteen asetukset tulostamaan kirjelomakkeelle tai esipainetulle paperille käyttäen paperikasettia
  5. Varmista, että paperinippu jää yläreunan merkkien (  ) alapuolelle.
    Paperikasetin ylitäyttö aiheuttaa paperitukoksia.
  6. Työnnä paperikasetti hitaasti kokonaan laitteeseen.
  7. Nosta paperituen läppä ylös, jottei paperi pääse liukumaan pois luovutusalustalta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)