MFC-L9570CDW(T)

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Vaiheittainen kaavio varmenteen luomiseksi ja asentamiseksi

Varmenteita on kahdentyyppisiä: itseallekirjoitettu varmenne tai CA:n myöntämä varmenne.

Tässä lyhyt kuvaus varmenteiden asentamisesta.

Vaihtoehto 1

Itseallekirjoitettu varmenne

  1. Luo itseallekirjoitettu varmenne WWW-pohjaisella hallinnalla.
  2. Asenna itseallekirjoitettu varmenne tietokoneeseesi.

Vaihtoehto 2

CA:n myöntämä varmenne

  1. Luo CSR-pyyntö WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  2. Asenna CA:n myöntämä varmenne Brother-laitteeseen WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  3. Asenna varmenne tietokoneeseesi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.