MFC-L9570CDW(T)

Paperin lisääminen monitoimialustalle (MT-alusta)

Jos asetat paperikasettiin erikokoista tai -tyyppistä paperia, myös laitteen tai tietokoneen paperikoon ja paperityypin asetusta on muutettava.

• Tavallinen paperi
  • Kirjelomake
  • Värillinen paperi
  • Ohut paperi
  • Paksu paperi
  • Kierrätyspaperi
  • Hienopaperi
  • Kiiltävä paperi

1. Nosta tukiläppä ylös, jotta paperi ei pääse liukumaan pois luovutusalustalta (tulostuspuoli alaspäin).
  2. Avaa MT-alusta ja laske se alas kevyesti.
  3. Vedä MT-alustan tuki (1) ulos ja avaa läppä (2).
  4. Siirrä MT-alustan paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan.
  5. Aseta paperi MT-alustalle tulostuspuoli ylöspäin.
    • Varmista, että paperinippu on yläreunan merkkien (1) alapuolella.
    • Aseta paperin etureuna (paperin yläreuna) nuolten ja väliin (2).
    • Jos käytät kiiltävää paperia, aseta MT-alustalle vain yksi arkki kerrallaan paperitukoksen välttämiseksi.
    • Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia, aseta paperi oikeassa suunnassa. Aiheeseen liittyviä tietoja: Muuta laitteen asetukset tulostamaan kirjelomakkeelle tai esipainetulle paperille käyttäen MT-alustaa

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)