MFC-L9570CDW(T)

Henkilökortin kopiointi

[2 in 1 Tunnus] -ominaisuuden avulla voit kopioida henkilökortin kummatkin puolet alkuperäisessä koossa yhdelle sivulle.
  • Voit kopioida henkilökortin vain sovellettavien lakien mukaisesti. Lisää tietoa Tuotteen turvaohjeet
  1. Aseta henkilökortti tulostettava puoli alaspäin valotustason vasempaan yläkulmaan.

1: Etäisyys 4,0 mm tai suurempi (ylä, vasen)

2. Paina [Kopio].
  3. Paina [Valinnat]>[Sivun asett.]>[2in1(ID)].
  4. Kun olet valmis, paina [OK]-painiketta. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  5. Anna kopioiden määrä.
  6. Paina [Väri aloit.]- tai [MV Aloita]-kuvaketta.
    Laite skannaa henkilökortin ensimmäisen puolen.
  7. Kun laite on skannannut yhden puolen, käännä henkilökortti.
  8. Skannaa toinen puoli painamalla [Jatka].

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)