MFC-L9570CDW(T)

Faksin lähetys PC-FAX-ohjelman avulla (Windows®)

PC-FAX-ohjelma tukee vain mustavalkofakseja. Mustavalkofaksi lähetetään, vaikka alkuperäiset tiedot olisivat värillisiä ja vastaanottava faksilaite tukisi värillisiä fakseja.

1. Luo tiedosto jollain tietokoneen ohjelmalla.
  2. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  3. Valitse tulostimeksi Brother PC-FAX ja viimeistele tulostustoimet.
    BrotherPC-FAX-valintaikkuna avautuu.
  4. Anna faksinumero jollakin seuraavista tavoista:
    • Syötä numero napsauttamalla numeronäppäimistön numeroita ja valitse sitten Lisää lähetysosoite.
      Jos valitset Numeronvalintarajoitus -valintaruudun, näyttöön tulee vahvistusvalintaikkuna, johon voit syöttää faksinumeron uudelleen näppäimistöllä. Tämä toiminto auttaa estämään lähetykset väärään numeroon.
    • Napsauta Osoitekirja -painiketta ja valitse jäsen tai ryhmä osoitekirjasta.

Jos teet virheen, poista kaikki merkinnät napsauttamalla Poista kaikki.

5. Voit lisätä kansilehden valitsemalla Lisää kansilehti -valintaruudun. Voit luoda kansilehden tai muokata sitä myös napsauttamalla .
  6. Lähetä faksi napsauttamalla Käynnistä.
    • Napsauta Peruuta peruuttaaksesi faksin.
    • Voit valita numeron uudelleen tuomalla viimeiset viisi faksinumeroa näytölle valitsemalla Uudelleenvalinta, valitsemalla numeron ja napsauttamalla Käynnistä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)