MFC-L9570CDW(T)

Paperikasetin alle on juuttunut paperia

Jos laitteen ohjauspaneeli tai Status Monitor -ohjelma ilmaisee paperikasetissa olevan paperitukoksen, suorita seuraavat vaiheet:

1. Anna laitteen olla päällä noin 10 minuuttia, jotta sisäänrakennettu tuuletin ehtii viilentää laitteen sisällä olevat erittäin kuumat osat.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
  3. Varmista, että paperitukos on poistettu kokonaan.
  4. Jos paperi ei ole juuttunut laitteen sisälle, poista paperi paperikasetista, käännä se ympäri ja tarkista paperikasetin alapuoli.
  5. Jos paperikasetissa ei ole paperitukosta, avaa takakansi.
    VAROITUS
    KUUMA PINTA

Laitteen sisäiset osat ovat erittäin kuumia. Odota, että laite jäähtyy, ennen kuin kosketat niitä.

6. Vedä paperi varovasti molemmin käsin ulos laitteen takaosan kautta.
  7. Sulje takakansi siten, että se lukittuu kiinni.
  8. Aseta paperikasetti kunnolla takaisin laitteeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)