MFC-L8900CDW

Lepotilaan siirtymisen asettaminen

Lepotilan (tai virransäästötilan) asetus voi vähentää virrankulutusta. Kun laite on lepotilassa, se käyttäytyy kuin sen virta olisi katkaistu. Laite herää ja aloittaa tulostuksen, kun se vastaanottaa tulostustyön tai faksin. Aseta aikaviive laitteen siirtymiselle lepotilaan näiden ohjeiden mukaisesti.
  • Voit valita, miten pitkään laitteen on oltava käyttämättömänä, ennen kuin se siirtyy lepotilaan.
  • Ajastin käynnistyy uudelleen, jos laite suorittaa jonkin toiminnon, esimerkiksi vastaanottaa tulostustyön.
  1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Säästötoiminnot]>[Lepotila].
    Jos laitteessasi näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko aloitusnäytössä, ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Anna aika (enintään 50 minuuttia), jonka laite on valmiustilassa ennen kuin se siirtyy lepotilaan, ja paina sitten [OK].
  3. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)