MFC-L8850CDW

Voin tulostaa, mutta en voi skannata verkon kautta. (Mac)

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Vaihe 1: Tarkista verkkoyhteys.

Tarkista toimiiko verkkotulostus.
Jos tulostaminen Brotherilla ei onnistu, katso usein kysyttyjä kysymyksiä alla olevasta luettelosta:

(Kiinteä verkko)

> Napsauta tätä, kun haluat tietää, mitä tehdään kun Brother ei tulosta kiinteässä verkossa (Windows/macOS).

(Langaton verkko)

> Napsauta tätä, kun haluat tietää, mitä tehdään kun Brother ei tulosta langattomassa verkossa (Mac).

Vaihe 2: Tarkista verkon skannausasetukset

Avaa Valitsin (Device Selector) ja tarkista skanneriasetukset.

> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten Valitsin avataan ja muutetaan skannerin asetuksia.

Vaihe 3: Tarkista, että skannaustoiminto toimii

1. Avaa ControlCenter.
    Voit avata ControlCenter2-sovelluksen valitsemalla Valitsijasta (Finder) Siirry > Sovellukset > Brother > ControlCenter. Kaksoisnapsauta nimeä ControlCenter.
    ControlCenter avautuu ja telakalle lisätään ohjelman kuvake.
  2. Valitse Kuva tai OCR tai Sähköposti tai Tiedosto. Tarkista, että skannaustoiminto toimii.
    Valvontakeskukset2

Vaihe 4: Tarkista palomuurin asetukset

(Jos skannausta ei voi käynnistää laitteesta käsin.)

Jos skannaus ei toimi kun skannaus käynnistetään Brotherin ohjauspaneelista Scan-näppäimellä syynä voi olla ohjelmallinen palomuuri.  Muuta palomuurin asetuksia niin että se ei estä verkkoskannausta eli seuraavan ohjelman yhteydenottoja:

Sovelluksen nimi:

Macintosh HD/ Library/ Printers/ Brother/ Utilities/ Server/ NETServer.App

Vaihe 5: Varmista, että reititin sallii Bonjour-palvelun tiedonsiirron verkossa

Tukeeko reititin Bonjour-tiedonsiirtoa?

Reititin on ehkä määritetty estämään Bonjour-tiedonsiirto. Katso käyttämäsi reitittimen ohjeesta miten Bonjour lisätään sallittujen protokollien joukkoon.

Jos et tiedä, tukeeko käyttämäsi reititin Bonjour-palvelua tai miten sen asetuksia muutetaan, ota yhteyttä reitittimen myyjään tai tukeen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-340CW, DCP-375CW, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7070DW, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-9020CDW, DCP-J4110DW, DCP-J715W, DCP-J925DW, DCP-L2560DW, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, MFC-490CW, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-820CW, MFC-845CW, MFC-885CW, MFC-8870DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9320CW, MFC-9330CDW, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5910DW, MFC-J5920DW, MFC-J615W, MFC-J6510DW, MFC-J6520DW, MFC-J6710DW, MFC-J6720DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW, MFC-J985DW, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)