MFC-L8340CDW

Mikä on BRAdmin- tai Web-pohjaisen hallinnan oletussalasana?

Oletussalasanan tarkistaminen:

Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa tai pohjassa ja se on merkitty tekstillä PWD.
Joissakin malleissa voit tarkistaa oletussalasanan myös tulostamalla verkkomääritysraportin.

Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Katso video jossa eri vaiheet esitetään.

• *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  • Tässä näkyvä laite tai osat (kuten sähkö- tai puhelinjohto) voivat olla erinäköisiä kuin sinun laitteessasi.
  • Videon sisältöön voidaan tehdä muutoksia ilman eri ilmoitusta.

Suosittelemme vaihtamaan oletussalasanan heti, jotta voit suojata koneesi luvattomalta käytöltä ja tehdä seuraavista ominaisuuksista ja ohjelmistoista turvallisempia:

• WWW-pohjainen hallinta
  • BRAdmin Light/BRAdmin Professional
  • Laiteohjelmapäivitys

Jos muutit Brotherin salasanan ja olet unohtanut salasanan, palauta verkkoasetukset tehdasasetuksiinsa, jolloin käyttöön tulee oletussalasana. Emme voi auttaa sinua löytämään kadotettua salasanaa.

(Langattoman verkkoyhteyden käyttäjät)
Jos Brother-laite on liitetty langattomaan verkkoon ja verkkoasetukset palautetaan tehdasasetuksiksi, Brother-laite on liitettävä uudelleen langattomaan verkkoon.

Salasanan vaihtaminen:

> Web-pohjaisella hallinnalla

> Brother Mobile Connectilla (mobiililaitteet)

Web-pohjaisella hallinnalla
  1. Avaa nettiselain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on Brotherin IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi).
    Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Voit nähdä laitteen IP-osoitteen tulostamalla verkon määritysraportin.

> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten verkkoasetukset tulostetaan.

3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet aiemmin määrittänyt oman salasanan, kirjoita se ja napsauta sitten Login-painiketta.
    • Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletussalasana ja valitse sitten Login.
  4. Siirry navigointivalikkoon ja valitse Administrator > Login Password (Järjestelmänvalvoja > Kirjautumissalasana).

Aloita Valikkokohdasta , jos navigointivalikko ei näy näytön vasemmassa reunassa.

5. Kirjoita salasana Enter New Password (Anna uusi salasana) -kenttään näytön Login Password (Kirjautumissalasana) -ohjeiden mukaisesti.
  6. Kirjoita salasana uudelleen Confirm new password (Vahvista uusi salasana) -kenttään.
  7. Napsauta Submit (Lähetä) -painiketta.
Brother Mobile Connectilla (mobiililaitteet)
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteessa.
  2. Napauta mallinimeä näytön yläreunassa.
  3. Valitse Kaikki koneen asetukset.
    Näyttöön tulee Web-pohjainen hallinta.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet aiemmin määrittänyt oman salasanasi, kirjoita se ja valitse Kirjaudu.
    • Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletussalasana ja valitse sitten Kirjaudu.
  5. Siirry navigointivalikkoon ja valitse Administrator (Järjestelmänvalvoja) > Login Password (Kirjautumissalasana).

Aloita Valikkokohdasta , jos navigointivalikko ei näy näytön vasemmassa reunassa.

6. Kirjoita salasana Enter New Password (Anna uusi salasana) -kenttään näytön ohjeiden mukaisesti .
  7. Kirjoita salasana uudelleen Confirm new password (Vahvista uusi salasana) -kenttään.
  8. Valitse Lähetä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW, DCP-J1200W(E), DCP-L2620DW, DCP-L2627DW(XL), DCP-L2660DW, DCP-L3527CDW, DCP-L3555CDW, DCP-L3560CDW, DCP-L5510DW, HL-J6010DW, HL-L2400DW, HL-L2445DW, HL-L2447DW, HL-L3215CW, HL-L3220CW(E), HL-L5210DN, HL-L5210DW, HL-L5215DN, HL-L6210DW, HL-L6410DN, HL-L6415DN, HL-L8230CDW, HL-L8240CDW, HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL), MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW, MFC-J6959DW, MFC-L2800DW, MFC-L2827DW(XL), MFC-L2860DW, MFC-L3760CDW, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L5715DN, MFC-L6710DW, MFC-L6910DN, MFC-L6915DN, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW, MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN