MFC-L6900DW(T)

Kuittaa rumpuyksikkö vaihdetuksi

Huomaa että kun rumpuyksikkö on vaihdettu, ilmoitus vaihdosta ei poistu ellet kuittaa sitä itse. Ilmoitus kuitataan seuraavasti:

Rumpulaskurin saa nollata VAIN kun laitteeseen vaihdetaan uusi rumpuyksikkö.

1. Sulje etukansi.
  2. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  3. Paina  Settings (Asetukset).

Jos laitteen näytön aloitusruudulla on Kaikki asetukset-kohta, ohita em. Asetukset -valikko.

4. Paina Kaikki asetukset. (Tätä kohtaa ei ole kaikissa malleissa.)
  5. Valitse Laitetiedot tai Laitetiedot => Osien käyttöikä.
  6. Pidä Drum (Rumpu) - tai Drum Life (Rummun ikä) -painiketta painettuna, kunnes laitteen näyttöviesti muuttuu.
  7. Paina Kyllä.
  8. Paina Home (kotisivu).

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)