MFC-L6900DW(T)

Tulostus paperin molemmille puolille (Macintosh)

• Valitse A4-kokoinen paperi, kun automaattinen kaksipuolinen tulostus on käytössä.
  • Varmista, että takakansi on suljettu.
  • Jos paperi on käpristynyt, suorista se ja aseta se takaisin paperikasettiin.
  • Käytä tavallista tai ohutta paperia. ÄLÄ käytä hienopaperia.
  • Paperi saattaa rypistyä, jos se on liian ohutta.
  • Manuaalista kaksipuolista tulostusta käytettäessä voi esiintyä paperitukoksia tai tulostuslaatu voi olla huono.

1. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  2. ValitseBrother XXX-XXXX (XXXX on laitemallin nimi).
  3. Valitse tulostettavaa asiakirjaa vastaava Suunta-vaihtoehto.
  4. Jos haluat käyttää automaattista kaksipuolista tulostusta, toimi seuraavasti:
    1. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Asettelu.
      Asettelu-asetusten vaihtoehdot tulevat näkyviin.
    2. Valitse Kaksipuolisuus-kohdassa Lyhyen reunan sidonta- tai Pitkän reunan sidonta -vaihtoehto.
    3. Vaihda tarvittaessa tulostimen muut asetukset.
    4. Osoita Tulosta.
  5. Tee seuraavat, jos haluat tulostaa manuaalisesti kaksipuolisesti:
    1. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Paperin käsittely.
      Paperin käsittely-vaihtoehdot tulevat näkyviin.
    2. Valitse Tulostettavat sivut-ponnahdusvalikossa Vain parilliset.
    3. Vaihda tarvittaessa muita tulostusasetuksia.
    4. Osoita Tulosta-painiketta.
    5. Kun laite tulostaa parilliset sivut, poista tulostetut sivut luovutusalustalta.
    6. Varmista, että sivut ovat täysin tasaisia ja aseta paperi takaisin kasettiin tyhjä puoli alaspäin.
    7. Toista vaiheet 1–3 ja valitse sama tulostin ja asetukset, joilla tulostit parilliset sivut.
    8. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Paperin käsittely. Paperin käsittely-vaihtoehdot tulevat näkyviin.
    9. Valitse Tulostettavat sivut-ponnahdusvalikossa Vain parittomat.
    10. Osoita Tulosta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)