MFC-L6800DW(T)

Muistiin vastaanoton vaihtoehtojen muuttaminen

Jos vastaanotettuja fakseja on laitteen muistissa, kun muutat faksin kaukotoimintoja, LCD-näyttö kysyy jonkin seuraavista kysymyksistä:

• Jos vastaanotetut faksit on tulostettu automaattisesti, LCD-näytössä näkyy [Poistetaanko kaikki asiakirjat?]
  • Tee jokin seuraavista:
    • Jos painat [Kyllä], muistissa olevat faksit poistetaan ennen asetuksen muutosta.
    • Jos painat [Ei], muistissa olevia fakseja ei poisteta eikä asetus muutu.
  • Jos laitteen muistissa on edelleen tulostamattomia fakseja, LCD-näytössä näkyy [Tulostetaanko kaikki faksit?]
  • Tee jokin seuraavista:
    • Jos painat [Kyllä], muistissa olevat faksit tulostetaan ennen asetuksen muutosta.
    • Jos painat [Ei], muistissa olevia fakseja ei tulosteta eikä asetus muutu.
  • Jos laitteen muistissa on vastaanotettuja fakseja, kun vaihdat [PC-Fax vas.ot.] -tilaan toisesta tilasta ([Edelleenlähetys] tai [Faksitallennus]).

• Paina [<USB>]-vaihtoehtoa, tai tietokoneen nimeä, jos olet verkossa, ja paina sitten [OK].
    Nestekidenäytössä on:

[Läh. fax PC:hen?]

• Jos painat [Kyllä], muistissa olevat faksit lähetetään tietokoneeseen ennen asetuksen muutosta. Sinua kehotetaan valitsemaan, kytketäänkö varmuuskopiotulostus päälle.
    • Jos painat [Ei], muistissa olevia fakseja ei poisteta eikä asetus muutu.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)