MFC-L6800DW(T)

Miten lähetän tietokoneesta kuvan faxviestinä ControlCenter4-ohjelmalla ja Brother PC-FAX-toiminnolla (Windows)

Voit lähettää kuvan faxviestinä käyttäen ControlCenter4-ohjelmaa ja Brother PC-FAX-toimintoa. Valitse ensin alta linkki käytettävään ControlCenter4 käyttöliittymään josta saat tarkemmat ohjeet.

Brotherin PC-FAX-toiminto pystyy lähettämään vain mustavalkoisia kuvia. Jos lähetettävä kuva on värillinen, se muutetaan lähetysvaiheessa mustavalkoiseksi.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä käyttöjärjestelmää ja mallia jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Perustila
  1. Valitse välilehti PC-FAX.
  2. Valitse Lähetä kuvatiedosto (Send Image File).
  3. Valitse kuvatiedosto selaamalla kansiopuuta.

Scan Image File

4. Valitsemasi kuva tulee ikkunaan. Valitse po. kuva hiirellä.
    (Tuetut kuvatiedostomuodot: .jpg, .png, .bmp, .tiff)
  5. Valitse Lähetä (Send).

Choose the file and click Send

6. Avautuu ikkuna PC-FAX lähetys.

The PC-FAX sending dialog

7. Anna faxnumero jollakin seuraavista tavoista:
    • Numeronäppäimistöltä.
    • Tietokoneen näppäimistöltä.
    Jos kirjoitat väärän numeron, valitse Clear niin numero poistetaan ja voit kirjoittaa numeron uudestaan.

8. Valitse Start niin lähetys alkaa.

Edistynyt tila
  1. Valitse välilehti PC-FAX.
  2. Valitse Lähetä kuvatiedosto (Send Image File).

Send Image File

3. Avautuu kuvaselain. Valitse kuvatiedosto selaamalla kansiopuuta.
  4. Valitsemasi kuva tulee ikkunaan. Valitse po. kuva hiirellä.
    (Tuetut kuvatiedostomuodot: .jpg, .png, .bmp, .tiff)
  5. Valitse Lähetä (Send).

Choose the file and click Send

6. Avautuu ikkuna PC-FAX lähetys.

The PC-FAX sending dialog

7. Anna faxnumero jollakin seuraavista tavoista:
    • Numeronäppäimistöltä.
    • Tietokoneen näppäimistöltä.
    Jos kirjoitat väärän numeron, valitse Clear niin numero poistetaan ja voit kirjoittaa numeron uudestaan.

8. Valitse Start niin lähetys alkaa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9330CDW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J680DW, MFC-J6910DW, MFC-J985DW, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)