MFC-L6800DW(T)

Saapuvien faksien lähettäminen edelleen toiseen laitteeseen

Faksien edelleenlähetystoiminnon avulla voit automaattisesti välittää saapuvia fakseja toiseen laitteeseen.
  1. Paina  [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksaus]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina [Edelleenlähetys].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Paina [Man.] ja syötä faksin edelleenlähetysnumero (enintään 20 merkkiä) LCD-näytön avulla.

Paina [OK].

Jos haluat lähettää faksin sähköpostiosoitteeseen, paina , syötä sähköpostiosoite ja paina [OK].

(Tietyissä malleissa internet-faksin tai skannaus sähköpostipalvelimeen -toiminnon käyttö edellyttää internet-faksitoiminnon lataamista.)

• Selaa numeroita pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai , kunnes löydät faksinumeron tai sähköpostiosoitteen, johon faksisi lähetetään.

Paina haluamaasi faksinumeroa tai sähköpostiosoitetta.

VINKKI
    • Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei]. Jos valitset [Varm.kopio: Kyllä], laite myös tulostaa kopion laitteella vastaanotetuista fakseista.
  4. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)