MFC-L6800DW(T)

Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostipalvelimelle

Lähetä skannatut tiedot Brother-laitteesta suoraan sähköpostipalvelimeen, jolloin ne voidaan toimittaa vastaanottajalle sähköpostitse ilman tietokonetta.
  • (DCP-L5500DN/MFC-L5700DN/MFC-L5750DW)

Kun haluat käyttää tätä toimintoa, siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataa tarvittava laiteohjelmisto.

• Voit lähettää skannatut tiedot sähköpostipalvelimeen määrittämällä laitteen olemaan tiedonsiirtoyhteydessä verkkosi ja sähköpostipalvelimen kanssa. Voit määrittää nämä laitteen ohjauspaneelin, WWW-pohjaisen hallinnan, etäasetustoiminnon tai BRAdmin Professional 3 -ohjelman avulla.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus].
  3. Tuo esiin [s.postipalvelim.] pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  4. Paina [s.postipalvelim.].
    Kuvake siirtyy kosketusnäytön keskelle ja se korostetaan sinisellä värillä.
  5. Paina [s.postipalvelim.].
  6. Syötä kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos haluat antaa sähköpostiosoitteen manuaalisesti, paina [Man.] ja anna sitten sähköpostiosoite nestekidenäytön merkkipainikkeiden avulla. Kun olet valmis, paina [OK].

• Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoitekirja] ja valitse sitten sähköpostiosoite.

Paina [OK].

7. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seuraava].
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetusta, paina [Asetukset] ja valitse painike, jota haluat muuttaa. Noudata laitteen antamia ohjeita.
      • Omien oletusasetusten määrittäminen: kun olet tehnyt muutokset asetuksiin, paina [Aseta uusi olet.] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
      • Voit palauttaa tehdasasetukset painamalla [Tehdasasetukset] ja painamalla sitten [Kyllä].
    • Paina [Aloita], jos haluat aloittaa skannauksen muuttamatta muita asetuksia.
  9. Asiakirjan kummankin puolen skannaus (DCP-L6600DW/MFC-L5750DW/MFC-L6800DW/MFC-L6900DW):
    • Paina [2-puol. skannaus] ja valitse sitten asiakirjatyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puolinen skan.: pitkä reuna
    2-puolinen skan.: lyhyt reuna
  10. Valitse muutettavat skannausasetukset:
    • [Skannaustyyppi]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Tiedostonimi]
    • [Tiedostonimen tyyli]
    • [Tiedostokoko]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]
    • [ADS vinosäätö]
    • [Tyhjän sivun ohitus]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tallenna pikakuvak].

(Toiminto ei välttämättä ole käytettävissä laitteen tilasta riippuen.)

11. Paina [OK].
  12. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytät laitteen valotustasoa, viimeistele skannaustyö kosketusnäytön ohjeiden mukaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)