MFC-L6800DW(T)

Käytän Skannaus sähköpostiin (sähköpostipalvelimelle)-toimintoa jolla skannattu dokumentti lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseen. Yhteydentarjoajamme edellyttää SMTP-palvelimen autentikointia jolloin skannaus ei enää toimi. Mitä tehdä?

Toimi seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn käyttöjärjestelmäversion ikkunoita, jotka voivat olla erinäköisiä eri versioissa ja Brotherin malleissa.

1. Siirry www-pohjaiseen hallintaan kirjoittamalla selaimen osoiteriville  http:// Laitteesi IP-osoite/
  2. Anna salasana, jos sellainen on asetettu, ja paina nuoli oikeaan-näppäintä.
  3. Valitse sivun yläreunasta välilehti Network.
  4. Välilehdeltä Network valitse Protocol.
  5. Napsauta kohtaa 'Advanced Setting of POP3/SMTP, POP3/SMTP tai SMTP' ja tarkista, että valintojen 'POP3/SMTP' ja 'POP3/SMTP tai SMTP' tila on "Enabled".
  6. Muuta asetuksia seuraavan ohjeen mukaisesti.

1. Ota käyttöön suosituksen OP25B mukainen portti, joka on 587. Oletusarvo on 25.
    2. Valitse yhteydentarjoajan käyttämä autentikointimenetelmä.
      Esimerkiksi: SMTP-AUTH
    3. Kohtaan 'SMTP server' tulee käyttäjätilisi nimi.

Esimerkiksi: brother_ifax

4. Anna SMTP-palvelimen salasana.
  7. Napsauta Submit.

Jos virheilmoituksia tulee edelleen, muuta asetusta 'Gateway Timeout' seuraavasti.

1. Valitse sivun yläreunasta välilehti Network.
  2. Välilehdeltä Network valitse 'Wired' (tai Wireless, jos käytät langatonta yhteyttä) => Advanced Settings.
  3. Muuta yhteyden katkaisuaika-asetus 'Gateway Timeout' arvoon 60.
  4. Napsauta Submit.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2600W, ADS-2600We, ADS-2700W, ADS-2800W, ADS-3600W, DCP-8250DN, DCP-9270CDN, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-8510DN, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9330CDW, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW, MFC-9970CDW, MFC-J5910DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)