MFC-L6800DW(T)

Sähköpostin suojattu lähetys tai vastaanotto SSL/TLS:n avulla

Brother-laitteesi tukee SSL/TLS-menetelmiä sähköpostin lähetykseen tai vastaanottoon sähköpostipalvelimen kautta, joka edellyttää SSL/TLS-tiedonsiirtoa. Kun halutaan lähettää tai vastaanottaa sähköposti sähköpostipalvelimen kautta, jossa käytetään SSL/TLS-tiedonsiirtoa, on määritettävä SMTP SSL/TLS:n yli, POP3 SSL/TLS:n yli tai IMAP4 SSL/TLS:n yli.

Suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä SSL/TLS:n määritykseen.

Tarkista palvelinvarmenne

Jos kohdassa SSL/TLS valitaan SSL tai TLS, Verify Server Certificate (Tarkista palvelinvarmenne) -valintaruutu valitaan automaattisesti.

• Ennen kuin tarkistat palvelinvarmenteen, sinun on tuotava CA-varmenne, jonka palvelinvarmenteen allekirjoittanut CA on myöntänyt. Ota yhteys verkonvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP) varmistaaksesi, onko CA-varmenteen tuonti välttämätöntä.
  • Jos palvelinvarmennetta ei tarvitse tarkistaa, tyhjennä Verify Server Certificate (Tarkista palvelinvarmenne) -valintaruutu.

Portin numero

Jos SMTP:lle, POP3:lle tai IMAP4:lle valitaan SSL tai TLS, Port (Portti) -arvo muutetaan protokollaan sopivaksi. Voit muuttaa portin numeron manuaalisesti kirjoittamalla portin numeron valittuasi SSL:n tai TLS:n SSL/TLS-asetuksille.

Laitteen POP3/IMAP4/SMTP-tiedonsiirtomenetelmä on määritettävä sopimaan sähköpostipalvelimesi käyttämään menetelmään. Kysy lisätietoja sähköpostipalvelimen asetuksista verkonvalvojalta tai Internet-palveluntarjoalta (ISP).

Useimmissa tapauksissa suojatut WWW-sähköpostipalvelut edellyttävät seuraavia asetuksia:

SMTP

Port (Portti)

25

Server Authentication Method (Palvelimen todennustapa)

SMTP-AUTH

SSL/TLS

TLS

POP3

Port (Portti)

995

SSL/TLS

SSL

IMAP4

Port (Portti)

993

SSL/TLS

SSL

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)