MFC-L6800DW(T)

WWW-pohjaisen hallinnan käyttö

Suosittelemme vaihtamaan tulostimen asetusten hallinnan oletussalasanan, jotta laitetta ei käytetä luvattomasti. Oletussalasana on jompikumpi seuraavista:

• Koneen takaosassa tai pohjassa oleva salasana, jota edeltää teksti PWD
  • initpass
  1. Avaa nettiselain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on Brotherin IP-osoite).
    Esimerkki: http://192.168.1.2
    • Jos käytät Domain Name Systemiä (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen nimen, kuten ”JaettuTulostin”.
      - Esimerkiksi:
        Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.
      - Esimerkiksi:
        http://[solmun nimi]
      NetBIOS-nimi on verkon määritysraportissa.
    • Mac-käyttäjäat pääsevät www-pohjaiseen hallintaan osoittamalla laitteen symbolia Status Monitor -näytössä.
  3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten Oikea nuoli.
    Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletusarvoinen kirjautumissalasanasi.

Tulostuspalvelimen asetuksia voidaan nyt muuttaa.
    Jos muutat protokolla-asetuksia, asetukset otetaan käyttöön kun on napsautettu Submit ja käynnistetty laite uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), MFC-J1300DW, MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L3750CDW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)