MFC-L6800DW(T)

Tietokoneeseen tallennetun makron käyttäminen (Windows®)

Jos olet tallentanut laitteesi muistiin elektronisia lomakkeita (makroja), voit käyttää makroa tietojen tulostamiseen haluamasi tulostustyön päälle.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX, (jossa XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Muut tulostusasetukset-painiketta.
  5. Valitse Makro.
  6. Napsauta Makron asetukset -painiketta.
  7. Syötä haluamasi makron Makron tunnus (ID): ja Makron nimi:.
  8. Valitse Lisää makrokomento.
  9. Valitse sivu, jonka päälle makron tiedot tulostetaan.
    Asetus
    Kuvaus
    Kaikki sivut
    Voit lisätä makron kaikille sivuille.
    Sivu
    Voit lisätä makron tietylle sivulle. Valitse ensin tämä vaihtoehto ja syötä sitten sivunumero väliltä 1 - 255.
    Lisää sivun alkuun
    Lähetä makron tiedot sivun yläosaan.
    Lisää sivun loppuun
    Lähetä makron tiedot sivun alaosaan.

Kun Vihko on valittu, Lisää makrokomento -kohdan Sivu-asetus poistetaan käytöstä.

10. Napsauta OK.
  11. Palaa tulostinohjainikkunaan napsauttamalla OK.
  12. Napsauta OK.
  13. Suorita tulostus loppuun.
    Makron tiedot tulostetaan päälle.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)