MFC-L3750CDW

En voi skannata asiakirjaa Brother iPrint&Scan -ohjelmalla (Windows/macOS)

Windows-käyttäjät

1. Voit ratkaista ongelman tarkistamalla ensin Brother-laitteen ja tietokoneen välisen yhteyden.

Suosittelemme, että asennat Brother iPrint&Scan -ohjelman uusimman version, jotta voit tulostaa tai skannata Brother-laitteella.

> Brother iPrint&Scan -sovelluksen uusin versio on ladattavissa Ladattavat tiedostot -osiosta.

HUOM: Linkit eivät ehkä ole käytettävissä mallin määritysten mukaan.

2. Varmista, että skanneriohjain on asennettu ja että Brother iPrint&Scan on valittu Skannerit ja kamerat-ikkunasta. Tämä on välttämätöntä, jotta voit skannata Brother-laitteen Skannaa-painikkeella verkon kautta.
    HUOM: Näytöt voivat vaihdella käyttöjärjestelmän ja Brother-koneen mukaan.

1. Avaa tietokoneen Brother Utilities.

(Windows 10)
      Valitse Start (Käynnistä)(Käynnistä) > (Kaikki sovellukset >) Brother > Brother Utilities.

(Windows 8)
      1. Valitse aloitusnäytössä Start (Käynnistä) .
        Jos Start (Käynnistä) ei näy Käynnistä-näytössä, napsauta tyhjää kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Kaikki sovellukset palkista.
      2. Valitse Brother Utilities.
    2. Valitse mallin nimi avattavasta luettelosta.
    3. Osoita vasemmassa navigointipalkissa Skannaa ja valitse sitten Skannerit ja kamerat.

Voit avata Skannerit ja kamerat -valintaikkunan myös seuraavasti:
      Avaa Ohjauspaneeli > kirjoita hakuruutuun Skannerit ja kamerat > valitse hakutuloksista Näytä skannerit ja kamerat.

4. Varmista, että laitteen skannerin ohjaimen kuvake näkyy Skannerit ja kamerat -valintaikkunassa.
    5. Napsauta koneen kuvaketta ja valitse sitten Ominaisuudet.
      Ominaisuudet
      HUOM: Kun Käyttäjätilien valvonta -näyttö avautuu, valitse Salli tai Kyllä.
    6. Valitse Tapahtumat -välilehti.
    7. Valitse avattavasta Valitse tapahtuma: -luettelosta jokin tapahtumista (Skannaa/Kuva -painike, Skannaa/Tiedosto -painike, Skannaa/Sähköposti -painike tai Skannaa tekstintunnistukseen-painike).
      Skannaus-painike
    8. Valitse Käynnistä tämä ohjelma:-luettelosta Brother iPrint&Scan.
    9. Napsauta OK.
    10. Toista vaiheet d - ja varmista, että kaikki Valitse tapahtuma:-luettelon tapahtumat  on määritetty Brother iPrint&Scan -ohjelmaan.
  3. Tarkista tietokoneen palomuuriasetukset. Jos palomuuri on käytössä tietokoneessa, se ei ehkä salli Brother iPrint&Scan -sovelluksen muodostaa yhteyttä laitteeseen. Suosittelemme seuraavien sisäisten/ulkoisten porttien avaamista palomuurissa:
    • UDP: 54925
    • UDP: 137
    • UDP: 161
  4. Varmista, että Brother-laitteessa on uusin laiteohjelmisto.
    > Lisätietoja laiteohjelmiston päivittämisestä on sivulla Brother-laitteen laiteohjelmiston päivittäminen.

MacOS-käyttäjille

Suosittelemme, että asennat Brother iPrint&Scan -ohjelman uusimman version, jotta voit tulostaa tai skannata Brother-laitteella.

> Siirry App Storeen ja lataa uusin Brother iPrint&Scan -versio napsauttamalla tätä.

1. Tarkista ensin Brother-laitteen ja tietokoneen välinen yhteys.
    HUOM Linkit eivät ehkä ole käytettävissä mallin määritysten mukaan.

2. Tarkista tietokoneen palomuuriasetukset. Jos palomuuri on käytössä tietokoneessa, se ei ehkä salli Brother iPrint&Scan -sovelluksen muodostaa yhteyttä laitteeseen. Suosittelemme, että avaat palomuurin seuraavan ulkoisen portin:
    • UDP: 54925
  3. Jos haluat skannata Brother-laitteen Skannaa-painikkeella, sinun on asennettava iPrint&Scan Push Scan Tool.
    > Lataa iPrint&Scan Push Scan Tool napsauttamalla tätä osiosta Ladattavat tiedostot.

4. Varmista, että Brother-laitteessa on uusin laiteohjelmisto.
    > Lisätietoja laiteohjelmiston päivittämisestä on sivulla Brother-laitteen laiteohjelmiston päivittäminen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW, DCP-J1100DW, DCP-J1200W(E), DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, HL-L2310D, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, MFC-J1300DW, MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL), MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW