MFC-L3750CDW

Faksiraportin tulostaminen

Laitteen voi asettaa tulostamaan faksiraportin tietyin väliajoin (joka 50. faksin jälkeen, 6, 12 tai 24 tunnin välein tai 2 tai 7 päivän välein).
  1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Raporttiaset.]>[Yhteysrap.väli]>[Yhteysrap.väli].
  2. Valitse väli pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai ja paina valintaa.
    • 6, 12 tai 24 tunnin tai 2 tai 7 päivän välein

Laite tulostaa raportin valittuun aikaan ja tyhjentää sitten kaikki vastaanotto- ja siirtolokitiedot muistista. Jos laitteen muisti täyttyy, kun siihen tallennetaan 200 lokitietokohtaa ennen kuin valittu aika on kulunut, laite tulostaa faksiraportin aikaisemmin ja tyhjentää sitten kaikki työt muistista. Jos haluat ylimääräisen raportin ennen valittua tulostusajankohtaa, voit tulostaa sen tyhjentämättä lokitietoja muistista.

• Joka 50. faksi

Laite tulostaa raportin, kun se on tallentanut 50 vastaanotto- ja siirtolokitietokohtaa.

3. Jos valitsit 6, 12, 24 tunnin tai 2 tai 7 päivän välein, paina [Kello] ja syötä tulostuksen aloitusaika (24 tunnin muodossa) LCD-näytöllä ja paina [OK]. (Syötä esimerkiksi 19:45.)
  4. Jos valitsit [7 päivän välein], paina [Päivä].
  5. Tuo [Joka maanantai]-, [Joka tiistai]-, [Joka keskiviikko]-, [Joka torstai]-, [Joka perjantai]-, [Joka lauantai]- tai [Joka sunnuntai] -asetus näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai ja paina sitten 7 päivän välin ensimmäistä päivää.
  6. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L3750CDW